Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא קבעתי או ניסיתי לקבוע עובדה, זה פשוט נשמע לי הגיוני, וגם בהודעה אמרתי שיכול להיות שאני טועה,

ותודה רבה על התיקון והשכלתי ממך שוב תודה!

תוכל לתת לי את הנוסחה בצורה יותר פשוטה? כלומר יותר מפורט? נתונים של מה אני מכניס שם? הספק מגבר או הספק רמקול?

יש איזה משהו קבוע בנוסחה?

או בשפה יותר פשוטה אוסילוסקופ אין לי, פלוק כן, כיצד אני יכול לכוון איתו ולהשאר בטווח ה"בטוח"?

פורסם

הייתי מתחיל בקצת מחקר על המגבר, לראות אם הצהרות היצרן לגבי הספק אכן מדוייקות.

מהמספר הזה של ההספק מוריד 5 אחוז ומכוון.

הקטע הבעייתי הוא הרדיודיסק, אתה לא יודע מתי הוא מתחיל להוציא סיגנל מעוות. אז שוב עוד קצת מחקר למצוא נקודת קליפינג של הרדיודיסק. במידה ולא המצאת את המידע הזה תסגור את הגיין ותרים ווליום עד שתשמע עיוות, תוריד שתי קליקים ואז תכוון את הגיין.

• תוכן חדש...