Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במוצר שהוא מעיין ספריי זפת אבל בקבוק שונה וכתוב עליו בעיקר שהוא טוב להפחתת רעשי דרך ,צריך להתיז מתחת לכנפיים....

האם באמת יש לזה השפעה ואם כן, מה ,אני קונה 2 ספריים ומתיז אותם מתחת לבית הגלגלים הקדמיים\אחוריים...זה נישאר דביק כזה לא?

למשהו יש מנסיון עם הספריי הזה? (עולה 30 ש"ח).

פורסם

יש לי נסיון עם הספריי, עשיתי איתו ניסוי על דייהטסו שרייד.

הספריי אכן צמיגי משהו... אבל איננו מפחית שום דבר, חוץ מהנפח בכיס שלך.

מדוע? כי צריך כמות רבה מאוד בשביל שיהיה לו אפקט כלשהו, ומיכל או אפילו 4 לצורך העניין

לא יעזרו לך.

אם אתה רוצה לנסות אותו - לך על זה, אבל עדיף לך ללכת על אלטרנטיבה זולה בהרבה,

וטובה יותר, וזה הפזקר, הזפת הנוזלי אשר נמכר במיכלים.

מיכל שיספיק לך לכל הרכב כפול 5 יעלה לך בערך 30 ש"ח, והחומר קל למריחה, מהיר יותר

לייבוש, ומספק שכבות הרבה יותר.

אגב, עד שהספריי מתייבש בפועל, זה בערך 48 שעות מינימום...

גל

פורסם

אני "אטמתי" את שלי עם הפזקר.

זה לא בדיוק אטימה, זה יותר מריחה של מספר שכבות על הפח החשוף, עם יריעות אלומיניום

עבות...

אני אפרט מעט:

חשפתי את כל הבגאז', פשוט הפשטתי אותו לגמרי בצדדים, מאחור ואת הרצפה.

מרחתי שתי שכבות, ייבוש כמעט מלא, אלומיניום, שוב שתי שכבות, ייבוש...

ובעצם מה שקורה זה, שהפח הדק כבר אינו גמיש ומצלצל (בדיוק כמו אפקט הפעמון, שתכה אותו

ומיד תניח עליו אצבע והוא יהיה עמום...)

וכך יצא, שבווליום חלש עד בינוני, אין לי רעידות בבאגז' ואני יכול לשמוע מוסיקה בצורה

נורמלית.

מבינוני ומעלה... אצטרך איטום טוב יותר...

גל

פורסם

גל

לא הבנתי למה ה יריעות אלומניום הזפת לבד לא מספיקה

וואיזה יריעות אלומנים משהו בסגנון נייר כסף עבה או משהוא רציני שמגיע לעובי של כמה מ"מ?

פורסם

יריעות האלומיניום אולי מיותרות, אבל מה שבטוח, הן נותנות עוד אמצעי חיזוק.

הרי אנחנו עדיין נרצה גמישות בחומר, אבל להגביל אותה, וכאן לדעתי ייכנס התפקיד

של היריעה.

היריעה עצמה דיי עבה, אני לא יודע להסביר היכן יש כאלו, כי השגתי את שלי מהעסק של אבא

שלי, אבל אני מאמין שיש בכל חנות hardware נורמלית.

פורסם

שלום לכולם

מניסיון אישי שלי כל הניסיונות לשים ספריי זפת כחומר איתום לא עוזר מכמה סיבות

1 זפת זה חומר דליק ולא מומלץ לעבוד איתו. באיזור המכללים המכניים והמנוע.

2 שנית הוא לא יוצר בידוד טוב לסאונד.

3 קניתי הספריי של דינמיאט ועכשיו יש לי אחלה סאונד ואין לי רעשים בכלל

לא צריך לשים הרבה אלה לחסות השטח מכיוון שהחומר של דינמט הוא חומר פולימרי ולא מסוכן ולא דליק

ממליץ בחום להכנס לאתר של דינימאט ולהתרשם ממה שיש שם ומהמוצרים בכלל

מצורף קישור

http://www.dynamat.com

פורסם

הספריי של דינמאט נותן פתרון של בידוד מרעשים והוא מתאים ומתוכנן בדיוק למטרה זו,למרות שיריעות דינמאט יותר זולות.ברמת העקרון מומלץ להתיז את החומר מתחת לרכב(בתי גלגל,ורצפת הרכב)ובמקומות שאין גישה לעבוד עם הרולר והיריעות הסטנדרטיות.

פורסם

גל כשאמרת שאטמתה עם פזקר

אתה מתכוון לספרי של פזקר ושמתה על זה סתם אלומיניום או יריעות של פזקר שיש בתוכן אלומיניום שנקראות סופר טייט אלומיניום ??

פורסם
גל כשאמרת שאטמתה עם פזקר

אתה מתכוון לספרי של פזקר ושמתה על זה סתם אלומיניום או יריעות של פזקר שיש בתוכן אלומיניום שנקראות סופר טייט אלומיניום ??

זה לא ספריי, זה נוזל מאוד מאוד צמיגי.

זה היה ניסוי שלי ראשון ל"איטום" מסוג זה, ואפשר לומר שהמטרה הושגה. (רק לתא המטען)

פורסם

ואם אני מעוניין לאטום או יותר נכון לרפד את מכסה המנוע מהצד הפנימי כמובן, במה הכי טוב להשתמש ומאיפה ניתן להשיג?

פורסם
ואם אני מעוניין לאטום או יותר נכון לרפד את מכסה המנוע מהצד הפנימי כמובן, במה הכי טוב להשתמש ומאיפה ניתן להשיג?

זה חדש לי...

שאלה לי, אבל מה יש לך במכסה המנוע שמצריך השתקה?

פורסם

ישנם מכוניות שכשאתה מרים מכסה אתה רואה מין כיסוי כזה שצמוד למכסה עצמו מצידו הפנימי ,מין קרטון משהו ....למה הוא מיועד ואיך אני יכול לרפד אם בכלל מכסה מנוע.

• תוכן חדש...