Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי משימה לחפש רובה ווינטג' עבור הצגה (אחרי שהרובה המקורי שבו משתמשים השחקנים לא עבר את הבדיקה בטחונית).

על הרובה להראות אותנטי, וישן (M16 לא מתאים).

חיפשתי ביד 2, ולא הצלחתי למצוא שם משהו מתאים הן במראה, בתקציב, ובמיקום בארץ.

שאלתי היא האם יש לנו כאן בפורום מישהו באיזור המרכז שמוכן להשכיר \ לתרום רובה לפרק זמן קצר?

בתודה,

אלי.

פורסם

מה זה ישן? איזו תקופה? חוץ מזה - בכל מיני חנויות שבהן מוכרים חרבות דקורטיביות סביר גם למצוא רובה דקורטיבי

פורסם
מה זה ישן? איזו תקופה? חוץ מזה - בכל מיני חנויות שבהן מוכרים חרבות דקורטיביות סביר גם למצוא רובה דקורטיבי

מבחינתי שיהיה גם 2012, רק שיראה ישן, ממש לא משנה התקופה.

מישהו יודע מה סדר גודל העלויות של דבר שכזה בחנות \ בשוק הפשפשים?

תודה לכם על עזרתכם,

אלי.

פורסם

רק אם היה אפשר, הייתי אומר לך ללכת למשמר האזרחי ולצאת משם עם קרבין שיש לו קת מעץ לא מתקפלת, זה נראה כאילו הוא היה בשימוש בוורלד וור 1 :D

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי, השאלה מאיזה אזור אתה.

20121128_195158.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קרבין - רק בוורלד וור 2.

קרבין הוא גירסה מקוצרת של רובה צבאי סטנדרטי, שהומצאה כדי לאפשר ירי תוך כדי רכיבה על סוס, והומצא מתישהו באזור מלחמת אזרחים אמריקאית.

היום קרבין הוא גירסה מקוצרת של רובה צבאי רגיל - לדוגמא גלילון הוא גירסת קרבין של רובה גליל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרובה M1 קרבין שנמצא בשימוש המשמר האזרחי (ומכונה "קרבין"), כפי שהציע שי ולו הגבתי, יוצר לראשונה בשנות הארבעים של המאה הקודמת. והיה לי העונג לשאת גלילון במשך שנתיים ומשהו.

:turn-l:
פורסם
יש לי, השאלה מאיזה אזור אתה.

והשאלה האמיתית היא איך בנית את הדבר הזה מלגו?!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הרובה ממתכת, לא מלגו.

אה, אתה מתכוון להוט-רוד :-)

זה מה שקורה כשאין כסף לבניית הוט רוד אמיתי

20121128_223836.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נסה לטלפן ולבדוק בחנויות גדולות של צעצועי ילדים. לא ברשתות אלא חנויות פרטיות, אולי יהיה משהו דומה.

בשוק הכרמל יש חנות של חרבות ואי אילו דברים מוזרים בסגמון עתיק : כאשר נכנסים מאלנבי אחרי כ-30-40 מטר בצד שמאל.

במקרה הכי גרוע - כלומר לא תמצאו - לוקחים מטאטא ומעצבים קצת, ושהשחקנים יאלתרו משהו על

.

("בטחון, זוגתי, ברצות אלוהים אפילו מטאטא יורה...")

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...