Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא גולף 99 ידנית דור 4 מנוע 1.8 AGN.

 

לפני כחודש חזרתי משהות של 3 חודשים בחו"ל.בפני שטסתי ניתקתי את המצבר.

כשחזרתי, חיברתי את המצבר והרכב התניע ונסע מצויין.

מספר ימים לאחר מכן, פתאום הוא לא התניע (יש סוו'יץ, אבל אין כוח לסטרטר). התנעתי עם כבלים ונסעתי ישירות למוסך - אוטו דיפו ראשל"צ (היחיד שהיה פתוח בשעות הערב, והייתי חייב רכב מתפקד לאותו לילה).

 

שם אבחנו את הבעיה במצבר מת (לפי בדיקה באמצעות מכשיר שחיברו לרכב - הטעינה בסדר). רכשתי שם מצבר של שנפ בעלות של כ-700 ש"ח.

 

נסעתי מצויין כשלושה שבועות, ולפני יומיים (מוצ"ש) שוב פעם הרכב לא מתניע. הנעתי בדחיפה (תודה לרון שהסביר לי בטלפון איך עושים זאת...), וניסיתי להדחיק את העניין. נסעתי עם הרכב יומיים, והיום, שוב פעם הוא לא מתניע.

 

מישהו יכול להסביר לי איך זה קורה עם מצבר חדש? מה שמוזר לי זה ששאם הייתה בעיית טעינה, לא הייתי אמור להצליח לנסוע עם הרכב במשך יומיים לפני שהוא מתפגר שוב. מאחר ואותו הדפוס חזר גם עם מצבר ישן וגם עם חדש, ההגיון אומר שזה לא קשור למצבר. מישהו מכיר ו/או יכול להסביר את העניין? האם סתם החלפתי מצבר? מה ניתן לעשות בעניין מול אוטו דיפו?

פורסם

החליפו לי את המצבר האוטו דיפו בכלל בלי לדבר. אחלה שירות. רק מה- אני לא בטוח שהבעיה לא תחזור. המכונאי שבא משגריר אמר שיכול להיות שיש "זליגת חשמל". מה זה? הרדיו יכול לפעול רק כשהסוו'יץ' פעיל אז מה כבר יכול לחסל מצבר אם אין שום נורה דולקת?

האם יש דרך פשוטה לבדוק זליגת חשמל ?

  • ספונסר פורום
פורסם

זו אכן יכולה להיות בעיה של זליגה או בעיית טעינה לא קבועה כגון

מגע רופף או שרוף בכבל הראשי שמגיע מהאלטרנטור למצבר .

אתה מוזמן להגיע אלינו למוסך לבדיקה ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

×
×
  • תוכן חדש...