Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל זה כן קשור לפורום! בבקשה אל תצביעו ביבי וכן תצביעו למתחרים - אחרת כולנו נלך ברגל

אתה בטוח?

אפילו קצת?

נתערב על טיפת דלק?

לאף מפלגה או מועמד לא איכפת ממחירי הדלק. תזכיר לי מי התחייב להוריד את המס על הדלק.

לחלק גדול בציבור לא איכפת ממחירי הדלק. המימון אינו מכיסם.

אנא אל תצהיר בשם כולם. אלו שהולכים ברגל - זה מהמטבח לסלון או למען הספורט.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
ביבי כבר גייס את המיליארד כאשר הדלק עלה 8 שח.

לדעתי הוא ישאר עוד הרבה זמן על 7.58

שמתי לב שכל פעם שיש משהו חשוב במדינה, הדלק ושאר המוצרים עולים.

כמו לפני המבצע עמוד ענן.

מעניין כמה נרוויח אם נעשה קניה קבוצתית על מיכלית:|

מצטער להרוס לך את ההתלהבות אבל הכמות במיכלית נע בין 20-30 אלף ליטר. זוהי כמות שכל תחנת דלק גומעת בקלות. אף חברה לא תתרגש מכמות של מיכלית. דבר איתם על כמה מיכליות ואז אולי תקבל תשומת לב.

דרך אגב, בארה"ב יש פטנט להוזלת מחיר הדלק. הרי אתה מסכים איתי שבכסף שגובים בדלק מן הסתם מתחזקים את הכבישים וגם מרחיבים אותם.

אז מה הפטנט. נגיד שבכל ליטר דלק גובים ממך 1 שקל למטרת תחזוקה של הכבישים, קח למשל את ניו ג'רזי שישראל כמעט שווה לה בגודל הפיזי ובכמות האזרחים. יש שם 3 כבישים. אחד זה הטורנפייק שזה הכביש שמחבר את המדינה למדינות אחרות, כמובן שהוא כביש אגרה. השני זה הגרדן סטייט שזהו בעצם כביש כמו כביש 6 שחוצה את המדינה לאורכה ואז אתה פשוט יוצא ביציאות שאתה מעוניין, כמובן שזה גם כביש אגרה והשלישי זהו כביש חינם. הבעיה בכביש החינם שהוא מלא בצמתים וברמזורים וכך יוצא שאתה מאבד זמן ודלק בכך שאתה ממתין ברמזור.

אז מה הפטנט אתה שואל? תתאר לך שבמדינת ישראל כביש 6 ישאר כביש אגרה (אם יש למדינה שכל היא תשאיר אותו כביש אגרה לנצח), כביש 4 שמלא בצמתים יהיה חינם ואילו כביש 2 שהוא יחסית חסר צמתים יהפוך לכביש אגרה וכל קטע מסויים תשלם כסף. בתמורה, המדינה תוזיל את מחיר הדלק. מי יהנה מזה? כל אלה שמבלים את מרבית חייהם בעיר. הם נהנים מדלק מוזל. לעומת זאת, כל מי שרוצה לצאת מחוץ לעיר ישלם את האגרה. מה דעתך? זה שווה?

אין קשר לשמאל או ימין, הבעיה היא אוכלסיה של 30%+\- שהם טפילים על המשק בין היתר מדובר בחרידים ערבים ועוד...

אולי שס תישאר השנה מחוץ לקואליציה עקב גוש ימין גדול יותר מבעבר גם ללא צורך בשס ואז אולי ישחטו כבר את הפרה הקדושה שחולבת וחולבת. אני יודע שזה נושק לפוליטיקה, אבל זו הדרך היחידה להסביר שזה לא באמת משנה מי יהיה רהמ כל עוד החברה היצרנית מעמיסה על גבה שליש אוכלוסיה, וזה עוד מבלי להזכיר את זה שרשויות המס מפחדות להתקרב למגזר ולמעשה הבלו הוא הדלק היחיד שאי אפשר להתחמק ממנו.

YOU CAN SAY THAT AGAIN.

או איך שאני אומר תמיד, יותר חשוב לאן הכסף הולך מאשר כמה כסף לוקחים מאיתנו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה מאוד משנה כמה כסף לוקחים מאיתנו, וזה נוגע לאן הכסף הזה הולך, אני לא זה שרוצה לממן את הפרזיטים שרוכבים עלי ועלייך, יש המון כסף על הריצפה רק שמישהו ירים אותו כבר (חברת חשמל/רקבת ישראל/מעלימי מס ועוד)....

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
מי יהנה מזה? כל אלה שמבלים את מרבית חייהם בעיר. הם נהנים מדלק מוזל. לעומת זאת, כל מי שרוצה לצאת מחוץ לעיר ישלם את האגרה. מה דעתך? זה שווה?

ואלה שנשארים בעיר יספגו אגרותגודש ועלויות חניה.

אבל במדינה שלא משקיעה בתח"צ כנראה שאין הרבה ברירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...