Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלתי.

אני מתכנן לרכוש ריו ידנית ורוצה להחליף את הפנסים הקידמיים והאחוריים לפנסי לד - כפי שיש בגירסה המאובזרת.

בבירור באולם תצוגה - טענו שהם לא מתעסקים עם זה והפנו אותי לשירות לקוחות, בשירות לקוחות טענו שזה לא אפשרי, כי זה לא בטיחותי ולא חוקי וזה זהה כאילו אני מחליף מנוע או צמיגים וסירבו לתת לי מענה.

הסברתי להם שאני מעונין לקנות במחיר שיציעו ואת ההתקנה אני אעשה, ורק רציתי לברר אם טכנית הם מתאימים - מבחינת גודל וחיבורים - ולא זכיתי למענה.

אז אודה למי שיודע, אם טכנית אני יכול לבצע את ההחלפה הזאת ואם זה יחשב חוקי (לא רוצה לבצע משהו לא חוקי).

בנוסף הפנסים נראים זהים - מישהו יודע אם הם באמת זהים (מבחינת חיבורים וגודל פיזי)?

והכי חשוב, איך אפשר לרכוש אותם בלי יותר מידי פרוצדורה?

תודה רבה.

• תוכן חדש...