Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי יש לי איזה שהיא הצעה מבן אדם שתפסתי ביד 2 נשמע מפתע מאוד אבל גם קצת בעייתי ...

הוא איש צבא שמכר את האוטו ומחפש להתפטר מהציוד הוא רוצה על מגבר של בוס 800 וואט 4 יציאות ורמקולים אחוריים של jbl

500 שקל ..

אני לא יודע תדגמים אבל אני יודע שזה נשמע מאוד מפתע בהתחשב בעובדה שהוא נותן לי תמגבר עם כל הציוד הנדרש (כאבלים וכו')

ועוד חבר שאני מכיר יותר אישית שהציעה לי מגבר של לנזר (גם לא ידוע הדגם ספציפית) רק ידוע שהמגבר לא מיוצר יותר ב350 אחרי התקנה

בקשר ללנזר הוא אומר לי שיש לו 4 יציאות ש2 מהם זה לרמקולים ו2 זה לסאב וואפר אז חשבתי לעצמי כשאומרים 4.1 זה לא אמור להתאים ל4 רמקולים וסאב ? בשביל סאב חייב עוד מונובלוק ?

ובכללי יש לי מקדימה קומפוננט מורל טמפו ושומעים סופר גרוע עכשיו באמת אני ניגעל להפעיל מוזיקה אני לא מאמין שזה הרמקול שכולם המליצו לי עליו יכל להיות שזה ביגלל שאין מגבר( שזאת בעצם הבעיה לדעתי ) אבל אני רוצה לבחור מגבר נורמלי שיתאים לי כי יש לי עוד סאב 600 וואט שקיבלתי מתנה ואני רוצה אופצייה לחבר עוד 2 רמקולים אחוריים בעתיד או עכשיו

אין לי כסף ליד ראשונה אז יד שניה זה אחלה אני רוצה משו עמיד איכותי אמין שיספיק לי ל4 רמקולים וסאב התקציב לא גדול עד 500 שקל ליד 2 ובאמת שאפשר לא להשתמש בכל התקציב אפילו מומלץ חחח !!

פורסם
לפי דעתי תחפש פה בפורום מכירה איזה רוקפורד ישן.

לא מצאתי אתה הפורום ביכלל ...

הגעתי להחלטה בקיצור רציתי להרחיב ולהרחיב ולעשות עוד 2 רמקולים אחוריים

מגבר שיגביר לי קומפוננט מורל טמפו וסאב וופר 600 וואט בלבד ...!

• תוכן חדש...