Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל היהודים הטובים ומביני העניין שכאן,

נוצרו לי ברכב סימני סווירלס על המראות צד. קראתי כל מיני פתרונות עם שימוש בחומץ, ועוד כמה מוצרי מטבח.

יש למישהו ניסיון עם פתרונות מאולתרים כאלה ואחרים?. המלצה לחומר ייעודי תתקבל בברכה.

בנוסף, נוצרו לי גם סווירלס על הפלסטיק שמכסה את הלוח שעונים, וגם על התוצגה של הרדיו.

מה עושים במקרים כאלו כדי להחזיר את המצב לקדמותו?

פורסם
שלום לכל היהודים הטובים ומביני העניין שכאן,

נוצרו לי ברכב סימני סווירלס על המראות צד. קראתי כל מיני פתרונות עם שימוש בחומץ, ועוד כמה מוצרי מטבח.

יש למישהו ניסיון עם פתרונות מאולתרים כאלה ואחרים?. המלצה לחומר ייעודי תתקבל בברכה.

בנוסף, נוצרו לי גם סווירלס על הפלסטיק שמכסה את הלוח שעונים, וגם על התוצגה של הרדיו.

מה עושים במקרים כאלו כדי להחזיר את המצב לקדמותו?

אתה מנקה את הרכב שלך עם סקוצ'ברייט? נסה שמן זית על הפלסטיקה. לגבי המראות החיצוניות (החלק של הזכוכית?) צריך פוליש מיוחד שמתאים לזכוכיות. יש כזה לאקווריומים אני חושב.

פורסם

לא סקוצ'ברייט, מיקרופייבר או מטלית של משקפיים.

הטעות שלי הייתה שאני ישר מפעיל כוח בניגוב על המשטח כשהוא מלא מאבק, וזאת הסיבה להיווצרות הסווירלס.

תודה על העצות, אבדוק.

פורסם
לא סקוצ'ברייט, מיקרופייבר או מטלית של משקפיים.

הטעות שלי הייתה שאני ישר מפעיל כוח בניגוב על המשטח כשהוא מלא מאבק, וזאת הסיבה להיווצרות הסווירלס.

תודה על העצות, אבדוק.

:mm_nah:

לא להפעיל כוח בכלל בכלל. זה נשרט ממש בקלות (גם אני למדתי על בשרי).

פורסם

חוק ראשון ברחיצת רכב הוא שיש קודם כל לשטוף את הרכב שטיפה ראשונית במים בלבד.

המטרה היא להפטר מאבק,חול וכו'.

לאחר מכן לרחוץ באמצעות נוזל שטיפה תוך הפעלת לחץ מינילי. המטלית\ספוג\כפפה צריכה רק להחליק ע"ג המשטח.

פורסם
חוק ראשון ברחיצת רכב הוא שיש קודם כל לשטוף את הרכב שטיפה ראשונית במים בלבד.

המטרה היא להפטר מאבק,חול וכו'.

לאחר מכן לרחוץ באמצעות נוזל שטיפה תוך הפעלת לחץ מינילי. המטלית\ספוג\כפפה צריכה רק להחליק ע"ג המשטח.

אני מציע שתקרא מחדש את מה שרשם פותח השרשור. מדובר פה על פלסטיקה פנימית...

פורסם

אפשרות 1 - ספוג הפלא בעדינות כי הוא עלול להסיר לך את הצבע של הרכב.

אפשרות 2 - למראות צד, נסה לספוג בבד סולר (אחרי שטיפה של הרכב)

זה בדוק על חיפושית שנת 80 עם צבע מקורי, אני לא יודע מה בדבר רכב בעל צבע חדש.

שתי האפשרויות על אחריותך בלבד!

בהצלחה.

פורסם

אני מדבר על פנים הרכב וחלקי פלסטיק פנימיים, ציינתי זאת גם בתוכן הנושא.

הצבע החיצוני של הרכב שמור בפדנטיות ובהקפדה מחמירה ביותר, הרכב נשטף אחת לשבוע ומקבל טיפול לשמירת הצבע בחומרים מהשורה הראשונה.

אשאל זאת אחרת - מה אתם עושים כשיש לכם אבק על התצוגה של הרדיו?

אני מנגב אותה עם מטלית של משקפיים או מגבון לח. הניגוב הזה יצר אצלי סווירלס, כנ"ל לגבי הלוח שעונים. יש פתרון?

עריכה:

http://www.ebay.com/itm/Meguiars-Mirror-Glaze-Both-POLISH-10-and-CLEANER-17-together-as-a-set-/140887020011?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20cd8551eb&vxp=mtr

למישהו יש ניסיון עם החומרים האלה? עושה רושם שזה מה שאני צריך

פורסם

בכל זאת זה פלסטיק וכפי שאמרת כבר אתה מנקה באגרסיביות, אצלי יש דאבל דין אני לא חווה את מה שאתה חווה ובלוח השעונים אני משתדל שלנגב עם מגבון לח ובעדינות כדי שהמים שבמגבון יבטלו את פעולת החיכוך.

אבק יש בכל מקום אי אפשר לשמור על משטח פתוח נקי.

דבר נוסף, כשאתה יוצא מהרכב סגור אותו ואת החלונות ואל תשאיר חלונות פתוחים כי זה מקור האבק.

• תוכן חדש...