Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב תקלה מתמשכת בצריכת הדלק וטיפולים שלא עוזרים במוסך בעיר (נצרת עילית) צריך המלצה למוסך אמין ומקצועי באזור הצפון.

תכננתי לנסוע למוסך רון אבל אני מעדיף לבדוק משהו באזור ואם זה לא יעזור אני אצטרך לנסוע עליו.

תודה.

פורסם

סליחה טעות שלי פתחתי שרשור עם התקלה אבל אני יחזור עליה שוב כאן.

הרכב הוא סיאט לאון 2003 1.8 אוטו' סטנדרטית וכבר 3 שבועות מאז שקניתי את הרכב אני עושה בידקה של צריכת דלק וזה תמיד יוצא לי 1/6.7 בנסיעה רגועה ובלי לחיצות רצינויות ובלי מזגן. בהתחלה היו רעשים מהאגזוז וכשהלכתי למוסך אמרו לי שזה הממיר קטליטי וכנראה שבעל הרכב הקודם החליף לממיק של VR6 וטענת המוסכניק הממיר חונק את המנוע וגורם לצריכת דלק מופרזת לכן החלפתי את הממיר לממיר מקורי של פולקסווגן וצריכת הדלק לא השתנת. לאחר מכן נסעתי שוב למוסך והמוסכניק בדק את הרכב במחשב ומצא תקלה של בריחת אוויר, הוא פתח את המחסה פלסטיק וראה שיש צינור אחד קרוע, צינור יניקה אם אני זוכר נכון (בצד שמאל של המנוע) החלפתי גם כן את הצינור ועשיתי שוב בדיקה וזה לא שינה דבר.

חשבתי לנסות מוסך אחר אולי שם ימצאו משהו שבמוסך שלי לא מצאו.

פורסם
מוסך יונתן בגליל מערבי (מול מושב לימן) אלוף העולם בסיאט - דבר עם רון ומסור ד"ש ממני , יש לבחור סיאט מטורפת ....

טלפון של רון : 054-2584789

ואו רחוק מידי עדיף כבר לסוע למוסך רון בת"א

• ספונסר פורום
פורסם

האם ניסת לפנות אל מוסך הצפון שבנצרת? פגשתי אותם לאחרונה והתרשמתי מאוד הן מהיכולת המקצועית שלהם והן מרמת השירותיות הגבוהה.

אופציה טובה אחרת, אינה מוסך מורשה של היבואן, נמצאת בחיפה והיא המוסך של שפיק רפול. גסאן, המנהל המקצועי של המקום, מיומן מאוד בפיתרון תקלות דיאגנוסטיקה כגון אלו ולדעתי גם הוא יוכל לעזור לך למצוא את התקלה (אם בכלל קיימת).

פורסם

הייתי פונה לראהר החשמלאי - 0524669693 בנוגע לדיאגנוזה של הצריכה הגבוהה.

ולמיכאל 0544669445 בנוגע לביצוע הטיפול בפועל (מה שראהר יגיד).

שניהם באיזור מפרץ חיפה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...