Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למזלי מצאתי עבודה חדשה במהרה, המשרד ממוקם ברמת החייל ואני גר במרחק 4 ק״מ ממנו דרך פארק הירקון.

אני מחפש דרך נעימה וחסרת פקקים להגיע לעבודה (ועם הפקקים של ת״א אגיע גם מהר יותר)

משום מה האופניים החשמליות נראות לי קצת, איך לאמר בעדינות, עליזות...

למישהו יש ניסיון עם קורקינטים חשמליים?

לא מעניין אותי כושר נסיעה, למרות שעדיף אחד קל יותר, אבל לגבי קיפול זה דיי שולי כי הוא לא יעלה לאוטו. ישמש רק לעבודה וחזור.

עדיפות מן הסתם לטווח כמה שיותר גדול.

מה שכן- שיהיה כיסא. אני עצלן עד הסוף.

כל המלצה תתקבל בברכה, כולל מקומות לרכוש באיזור המרכז.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

במצב כזה אני אצטרך להרשם לחדר כושר הסמוך למשרד כדי להתקלח כל בוקר:banghead:

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מה רע בסתם אופניים?

במרחק כזה לא תספיק להזיע כמו שצריך גם אם תפדל בסבבה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חסרונות הקורקינט -

1 - לא חוקי. לכן אין עליו ביטוח ושום ביטוח לא תקף

2 - כבד מאוד לעומת האופניים

3 - טווח נסיעה נמוך יותר מהאופניים

4 - כשנגמר החשמל, והוא יגמר מתישהו, אתה לא יכול לדווש. פחות או יותר "נדפקת"

5 - אי אפשר לקפל אותו כמו אופניים

6 - צמיגים קטנים, אי אפשר להעלות מדרכות, ובגשם הוא אסון מהלך על 2.

אני מניח, שאם לא היית קונה משהו שנראה לך "הומו", לא היית נוסע ברכב חשמלי, ולא היית קונה מיטו.

ממתי אכפת לך מה חושבים עליך? אתה צריך כלי מהבית לעבודה ובחזרה. זה משנה אם תבוא על חמור אם הוא חוסך לך כסף?

אתה תמיד יכול לקנות קטנוע.

בכל אופן, 4 ק"מ זה לא בדיחה, וזה לא הדבר הכי מהנה לנסוע 25 דק' על קורקינט חשמלי (כי הוא ממש לא נוסע 20 קמ"ש). כבר עדיף אופניים.

פורסם

אני מניח, שאם לא היית קונה משהו שנראה לך "הומו", לא היית נוסע ברכב חשמלי, ולא היית קונה מיטו.

ממתי אכפת לך מה חושבים עליך? אתה צריך כלי מהבית לעבודה ובחזרה. זה משנה אם תבוא על חמור אם הוא חוסך לך כסף?

אחלה דרך להרוס תגובה טובה.

בכל אופן, ממש לא משנה לי מה אחרים חושבים, משנה לי התחושה שלי. אישית כל פעם שראיתי מישהו על זוג עיקמתי מבט.

לגבי אופניים רגילות, העניין נשקל והמסקנה שאני עצלן מדי.

פורסם

ניסית בכלל לרכב על אופניים רגילות?

יש הבדל גדול בין זוג אופניים כזה או אחר. אם תיקח אופני הרים (זנב קשיח) עם גלגלי 29" (מה הגובה שלך?) יהיה לך יחסית יותר קל להגיע למהירות ממוצעת של 14-18 קמ"ש לאורך כל הדרך ובלי להתאמץ.

ואם תיקח אופני כביש עם צמיגי כביש אז בכלל עוד יותר קל.

מה לגבי קנות אופניים רגילות ולהרכיב קיט חשמלי במקום הגלגל הקדמי? גם נראה יותר רגיל יחסית ביחס לאופניים חשמליות ייעודיות.

רעיונות אחרים? לא חושב שיש משהו חוקי ששווה.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

חברים, מה איתכם? קודם כל ברכות!!

הבנאדם מצא עבודה בפחות מחודש (אם אני לא טועה..תקן אותי) מאז שהוא עזב את המקום הקודם.

תספר משהו, מי מו מה וכולי וכולי...

אני רואה שקשה לך לעזוב את הקונספט החשמלי משהו... אם לא 4 גלגלים לפחות 2...

בהצלחה!!

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

האמת? אין קשר לקונספט החשמלי, בחישוב הקילומטראז׳ המועט אמנם אבל עובר במוקדי הפקקים הגדולים של ת״א- יהיה מהיר יותר וזול יותר להגיע באופניים/קרקינט חשמלי.

העניין של החשמל פה הוא רק מתוך עצלות, אחרת הייתי מדווש;)

תודה על הברכה, נכנסתי לחברת סטרטאפ קטנה שכרגע מונה עשרה עובדים כאיש qa (היחיד כרגע).

קצת שונה מתחום הסיסטם שהוא ההתמחות שלי, אבל אחרי 5 שנים מהווה גיוון מרענן וקורץ קצת יותר לתחום הלימודים שלי (הנדסת תוכנה)

נ.ב.

כן, עברו שבועיים מיום קבלת ההתראה עד שהתחלתי במקום החדש.

• תוכן חדש...