Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בעיקרון בכותרת, תמיד עניין אותי לדעת האם זה "עוזר" לצלוח את הטסט ביותר קלות אם אני אגש למבחן הרשוי כאשר אני לובש חולצה עם הלוגו של המוסך שבו אני עובד או שמא זה יהיה טעות מרה? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הכוונה היא במציאת ריג'קטים מיותרים או לחילופין יגידו הבוחנים זה עובד במוסך זה לא בעיה בשבילו לתקן ולא יחפשו סתם דברים שוליים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

האם אלבש חולצה של פינק פלויד אני אקבל את הכישרון של דויד גילמור על הגיטרה?

זה שאתה הולך עם חולצה של מוסך א.לא אומר שאתה עובד שם. ב.זה שאתה עובד במוסך לא הופך את הרכב שלך לנקי בטסט.

Porsche 944 turbo

פורסם

לא חושבת שיועיל, העובדים לא ממש מסתכלים על הבגדים של הלקוחות.

מה שמעניין אותו כרגע זה לסיים את הבדיקה עבר/נכשל,

וקדימה ללקוח הבא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לעולם לא מתלונן על בעיות שמוצאים לי ברכב כי בסופו של דבר מדובר בחיים שלי, של הנוסעים שלי ושאר המשתמשים בכביש. משהו דפוק, אני מחליף, משהו מקולקל, אני מתקן. יש לי רק בעיה אחת וזה עם נושא הזיהום אוויר. רבאק, אם הם מצפים שרכב שעשה 200 אלף ק"מ יהיה עם אותם נתונים כמו שהוא יצא מהמפעל? נו באמת, אני לא מצפה שיעבירו רכב עם רינגים גמורים ששותה שמן כמו שהוא שותה דלק ופולט עשן מסריח מאחור אבל לצפות שמנוע ייתן ביצועים מבחינת זיהום אויר כאילו הוא היה חדש זה באמת מוגזם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני לעולם לא מתלונן על בעיות שמוצאים לי ברכב כי בסופו של דבר מדובר בחיים שלי, של הנוסעים שלי ושאר המשתמשים בכביש. משהו דפוק, אני מחליף, משהו מקולקל, אני מתקן. יש לי רק בעיה אחת וזה עם נושא הזיהום אוויר. רבאק, אם הם מצפים שרכב שעשה 200 אלף ק"מ יהיה עם אותם נתונים כמו שהוא יצא מהמפעל? נו באמת, אני לא מצפה שיעבירו רכב עם רינגים גמורים ששותה שמן כמו שהוא שותה דלק ופולט עשן מסריח מאחור אבל לצפות שמנוע ייתן ביצועים מבחינת זיהום אויר כאילו הוא היה חדש זה באמת מוגזם.

ממש לא מעניין אותם כל נושא זיהום האוויר, אוטובוסים שנוסעים 20 שעות ביממה מזהמים ולא נבדקים כמו רכבים.אותו דבר עם משאיות

פורסם

סלח לי, אבל זאת אחת השאלות היותר טיפשיות שנתקלתי בהן.

למה שלא תבוא עם חולצת "I AM THE STIG" וזהו? יעביר אותך עוד לפני שהתנעת.

הדבר היחיד שעוזר, לפעמים, זאת חולצה עם מחשוף ענק וחצאית מיני, וגם זה רק אם אתה רוסיה לוהטת עם C cups לפחות, ולצערו של הטסטר, לא סביר שזה המצב.

לך לישון בשעה נורמלית, תרגיע את עצמך מנטלית, שב ברכב פנה ימינה ושמאלה ותעבור אותו. אין מה להילחץ, אתה לא טייס קרב לפני הפגזה באיראן :roll: .

.Your average Notepad

פורסם

שלום

תתחפש לבחורה לבש חולצה לבנה שקופה {רצוי המראה הרטוב}

בלי חזיה אם בזזיניה בחוץ ואולי תעבור טסט אם הכול תקין.

מקווה שעזרתי לך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודיע לי אם זה עבד, אני אגיע עם חולצה של מקום העבודה שלי, זה תמיד גורר סימפתיה מצד אנשים :-)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
ממש לא מעניין אותם כל נושא זיהום האוויר, אוטובוסים שנוסעים 20 שעות ביממה מזהמים ולא נבדקים כמו רכבים.אותו דבר עם משאיות

בטח שהם מקפידים, עובדה שהם שולחים אותך להחליף פילטר אויר ולקנות תוסף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש לרעיון !

תגיע לבוש בחולצה עם לוגו של קארספורום ותנעל נעלי בוקרים וחמסה על הצוואר.

ותגיד להם שאתה חבר של פראנקוס :-)

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...