Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל לניקוי חלונות? איך אתה עושה את זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עם אבנית או בלי אבנית כולנו מנקים את שמשות הרכב.

עד היום נהגתי לקנות את המיכל הכחול שמחירו נע בין 10-15 ש"ח בכל מקום. ( כשאני חושב על זה יש המון מיכלים כחולים של חברות שונות אבל רובנו מניחים שזה אותו המוצר)

שמעתי על אנשים ששמים רק מים או כל מיני שילובים.

איך אתם עושים את זה?

האם מישהו מכיר את הנוזל הזה של סונקס? שווה את המחיר?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מים של המזגן, מעט נוזל ניקוי חלונות כחול מהסופר, מערבב במיכל של 5 ליטר ושם בתא מטען, מנקה מצויין וכבר שנים רבות ללא סתימה אחת, לא של צנרת ולא של המתזים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם מתכוונים למיכל מים שאיתו משפריצים כדי לנקות מבחוץ?

אם ככה, לנו כל הזמן יש מים רגילים ובדיוק היום עלתה לי המחשבה האם ניתן לשים סבון למשל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדי פעם כשיש כוח אני משתמש בחומר יעודי לשמשות, יש לכל חברות הדיטיילינג, אני משתמש ב pomegranate של כימיקל גייז, ובמטלית שמיועדת לפוליש זכוכית של Dodo Juice שעוזרת בניקוי של כל המשקעים והלכלוכים שיש על השמשות (בד"כ יש אצלי מלא מעיכות של ג'וקים וכו'.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתמש במוצר הזה כבר קרוב לחצי שנה בשני הרכבים.

אני הייתי זה שסיפר למשה מאוטו סטור שהיבואן אמביל מביא גם את המיכלים של ה 5 ליטר (עד היום משה היה מחזיק רק את המיכלים הקטנים והלא משתלמים של אותו מוצר)

המוצר מגיע גם עם פיית מזיגה שמאפשרת דיוק מלא בשפיכה למיכל.

שמו לב שהמוצר מגיע כנוזל מרוכז (לא כמו כל הנוזלים הכחולים שכבר מגיעים מדוללים) - אני מדלל אותו עם מים שעברו תהליך של אוסמוזה הפוכה.

דרך אגב אם תקנו ישירות אצל היבואן (זה מה שבזמנו עשיתי) המיכל יעלה לכם יותר, 40 שקלים ולא 35 כמו שמוכרים באוטוסטור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתמש במוצר הזה כבר קרוב לחצי שנה בשני הרכבים.

אני הייתי זה שסיפר למשה מאוטו סטור שהיבואן אמביל מביא גם את המיכלים של ה 5 ליטר (עד היום משה היה מחזיק רק את המיכלים הקטנים והלא משתלמים של אותו מוצר)

המוצר מגיע גם עם פיית מזיגה שמאפשרת דיוק מלא בשפיכה למיכל.

שמו לב שהמוצר מגיע כנוזל מרוכז (לא כמו כל הנוזלים הכחולים שכבר מגיעים מדוללים) - אני מדלל אותו עם מים שעברו תהליך של אוסמוזה הפוכה.

דרך אגב אם תקנו ישירות אצל היבואן (זה מה שבזמנו עשיתי) המיכל יעלה לכם יותר, 40 שקלים ולא 35 כמו שמוכרים באוטוסטור

מה אופן הדילול?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...