Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה בזמן האחרון הרבה רכבים שיש להם בפנסי ערפל אור כחול\לבן.

לא אור כמו של מנורה רגילה עם גוון ששמים באורות מקדימה [דיימונד ויז'ן וכדומה] אלא ממש אור לבן\כחול כמו לד או קסנון.

השאלה שלי היא האם זה מנורות לד מיוחדות או שזה קסנון? [הכיוון שלי זה שזה לד כי זה לא ניראה כמו מנורה שמאירה למרחק אלא יותר ליופי נטו].

במידה שזה מנורות לד, מישהו יכול לתת לי שם של מנורה לדוגמא? או אפילו קישור לאתר שמוכר מנורות כאלה H1 שאני יראה מה זה המנורה הזאת.

תודה.

פורסם

מה שאתה רואה אלה הרבה ילדים אידיוטים שמכניסים בלי סוף זבל לא תקני לתוך גופי התאורה אצלם ברכב, מסנוורים את כל מי שנוסע מולם ומסכנים את הסביבה בסינוורים שהם מייצרים.

מתי יגיע היום שהמשטרה תתחיל לאכוף את כל העבירות הללו?

פורסם

כעקרון אם זה היה פס לד הייתה מבדיל יש הבדל ענקי בין פס לד איפה שהפנסי ערפל

לבין קסנון בפנס ערפל

הפתרון הכי טוב אם אתה בכל זאת רוצה לא הייתי ממליץ על זה וכעקרון שום דבר שתוסיף ותגע ותחליף לא חוקי שם

זה להזמין הלוגן לפנסי ערפל

לאיזה אוטו אתה צריך?

פורסם

אני צריך לפיג'ו 206 שנת 2006.

ברור לי שזה לא פס לד, אני מתכוון שזה מנורת לד, ראיתי פעם כאלה באיביי.

כמו שיש מנורת לד לאורות חנייה [בצבע לבן כחול וכו'] אז ראיתי מנורת לד [מנורה שיש עליה מלא לדים קטנים] לפנסי ערפל מסוג H1 ולא ידעתי אם זה מה שאני רואה אצל אנשים בפנסי ערפל או שזה קסנון.

אני נוטה יותר לכיוון שזה מנורת לד מכיוון שזה לא ניראה כמו משהו שמאיר רחוק [היום התמקדתי ממש על אוטו כזה שעבר].

• תוכן חדש...