Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר כאלו שויתרו להם, בטח שלא נהגים חדשים ובחט שלא על מעבר באור אדום, שוטר שרואה שעברת באור אדום+נהג חדש, לא חושב שיש לו רגש לוותר לכזה דבר.

פורסם

סתם הערה בונה למקרה שיקרה לך או למישהו אחר. מלמדים בשיעורי נהיגה להסתכל שהצומת פנויה. תאורטית במקרה וההולך רגל עבר ולא שם לב שהיה רכב ואתה יצאת ובא הרכב אז הוא היה נכנס בך וזה היה נגמר בתאונה או גרוע מכך אז להבא תזרוק מבט גם לכיוון הצומת אולי מישהו התגנב באדום או משהו.

בהצלחה נסיעות טובות ושלא תראה בחיים לא משפטים לא דוחות ואפילו לא דוחות חניה.

פורסם

מילה לטובה: האינסטינקט שלא לחזור ברברס ברגע שגילית שעברת באדום הוא אינסטינקט מצויין ופעולה נכונה, ולא טריוויאלית.

סע בזהירות ובשלום.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
סתם הערה בונה למקרה שיקרה לך או למישהו אחר. מלמדים בשיעורי נהיגה להסתכל שהצומת פנויה. תאורטית במקרה וההולך רגל עבר ולא שם לב שהיה רכב ואתה יצאת ובא הרכב אז הוא היה נכנס בך וזה היה נגמר בתאונה או גרוע מכך אז להבא תזרוק מבט גם לכיוון הצומת אולי מישהו התגנב באדום או משהו.

בהצלחה נסיעות טובות ושלא תראה בחיים לא משפטים לא דוחות ואפילו לא דוחות חניה.

אם היית קורה ביותר תשומת לב היית רואה שרשמתי שהצומת הייתה פנויה ולא היו רכבים באופק, מה שגרם עוד יותר לתחושה כאילו אני עושה הכל נכון ויש לי ירוק.

לא יכולתי להגיע למצב של תאונה.

תודה לכל המגיבים, לאלו שתקפו אותי ולאלו שלא כאחד :)

עזרתם לי מאד.

פורסם

אם היית קורא יותר בתשומת לב היית רואה שלא רשום. ומה שרשום זה זה." הוא כנראה ראה שאין רכבים באופק אז הוא

עבר את הכביש באדום."לא ראיתי שום דבר בקשר לזה שבדקת את הצומת.

אני לא בא להיכנס בקטנות אבל תגובתי הייתה להערה בונה לא מעבר.

פורסם
כל הכביש שם זה סבתוכה אחת גדולה,ראיתי המון אנשים נוסעים באדומים שם כי הרמזורים לא ממש מובנים.

ממש לא נכון. רמזורים סבירים בצומת של 2 עורקי תנועה ראשיים. מה לא ברור? שאם אתה בנתיב נת"צ אז אתה הולך לפי הרמזור שלך ואם אתה בנתיב הרגיל יש לך רמזור משלך. צומת רגיל לחלוטין.

מצלמות אין שם.

אלדד, היה לך הרבה מזל, גם צומת פנויה יכולה להפגיש אותך עם רכב שחוצה בירוק על 100 קמ"ש. נקווה שתמשיך לנהוג בזהירות בלי תקלות נוספות.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תוכן חדש...