Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי לדעת כיצד ניתן לדעת מהי ההיסטוריה של הבעלים הקודמים ברכב?

(הכוונה היא האם הרכב היה בעבר בבלות של חברה או בהשכרה, דבר שמוריד ממחיר המחירון שלו)

 

איפה ניתן לראות לברר זאת?

 

תודה

פורסם

שלום rahav0192,

 

רכב שהיה בעברו רכב השכרה מקבל הערה על כך ברישיון הרכב. אתה תמצא בחלק העליון של הרישיון סעיף שכתוב בו: "מקוריות: השכרה" וזה סימן שהרכב היה רכב השכרה.

ברכב שהיה רכב ליסינג מופיעה הערה ברישיון בכל הרכבים ממודל 2008 ומעלה. כמו במקרה של השכרה, גם אז יש הערה בסעיף מקוריות וכתוב: "השכרה / החכר".

לעומת זאת, בעלות של חברה פרטית לא מופיעה ברישיון הרכב וכדי לדעת האם הרכב היה בבעלות כזאת יש לגשת עם בעל הרכב למשרד הרישוי ולבקש שידפיסו לכם פלט בעלים קודמים.

 

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

×
×
  • תוכן חדש...