Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. קניתי אודי A1 לפני איזה חודשיים-שלושה. באופן כללי אני די מרוצה, אבל אני לא חושב שזה בדיוק מה שחיפשתי. לכן רציתי להתייעץ איתכם בנוגע להחלפה לרכב קצת (או לא קצת) יותר ספורטיבי. אולי איזה קורסה OPC, או משהו קצת יותר קלאסי כמו גולף GTI או קופר S משומשות. למען האמת אני כבר לא יכול לחכות לפיאסטה ST כי אני חושב שזה יהיה הרכב האידיאלי בשבילי, אבל זה יקח לפחות עוד חצי שנה... רנו ספורט קליאו אמורה להיות יותר מחביבה אבל לצערי אני משער שאני אצטרך לפרסם מודעה 3 שנים לפני שאני ארצה למכור אותה, אז זה קצת מוריד את החשק. בקיצור, מחפש משהו עם קצת יותר "נשמה", ושיהיה סביר לחיות איתו ביומיום.

היום נסעתי לאופל ורציתי לקבוע נסיעת מבחן על ה OPC, הם עשו לי פוזה של "אין לנו ביטוח מתחת לגיל 24" (אני בן 18 ). אפשר לחשוב שהם מוכרים מינימום SLS, כולה איזה הוט האץ' קטנה של 150,000 שקל. אין לי פתרונות יצירתיים לשחצנות של דילרים פה.

איזשהם טיפים/הערות/הארות/המלצות? יהיה נחמד אם גם תוכלו לעזור לי בסוגיית היבואנית של אופל.

תודה.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...