Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי פיג'ו 206 שנת 2001 גיר ידני

מותקנות אצלי מנורות H4 רגילות ואני רוצה להחליף אותך לאור לבן 100W פי 2 כמעט מהמנורה המקורית זה יכול לגרום לבעיה במערכת החשמל או להתחממות והתכת החוטים? תודה לעונים

פורסם

ראשית נורות כאלו הם לא בתקן ישראלי ולכן לא חוקיות לשימוש.

שנית, בהחלט יתכן כי תגרום לנזק לחווט ומחברי החשמל של מערכת התאורה ותחממות יתר של הפנס עצמו.

פורסם

למה אתה צריך נורה של 100W? אני יודע שברכב כמו שלי כשאנשים ניסו לשים משהו עם יותר מ 55W החוטים נשרפו, לא יודע לגבי הרכב שלך אבל לדעתי סיכון מיותר.

תמצא נורת 55W לבנה\כחלחלה יפה ואיכותית, תשים וזהו, זה נותן אור מספיק חזק (יותר מהרגיל) והתאורה מבחוץ נראית יפה ביחס לצהוב הרגיל, לדעתי יותר יפה מזה זה כבר קסנון. אצלי יש Philips Crystal Vision HB7, 55W, נורות מצויינות בגוון לבן עם כחלחל עדין מאוד, עוברות טסט.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא חוקי (קנס אם תופסים אותך ולא עובר טסט) ועלול לגרום למגוון נזקים.

יש מספיק נורות 55W מאוד איכותיות (night breaker לדוגמא).

בנוסף, לא כל הלוגן הוא חוקי - הלוגנים כחולים (מעצבנים) לא חוקיים לדוגמא, כמו שהוזכר כאן, יש נורות עם גוון כחלחל עדין שהן כן חוקיות.

• תוכן חדש...