Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה בקשר ל)דלקן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שיש רכב דלקן אבל אני לא מעוניין לתדלק בדלקן באותו זמן, זאת אומרת לשלם עבור הדלק חד פעמית. זה אפשרי הדבר הזה?

וכמה תעלה לי נסיעה מחיפה לצריפין דרך כביש 2 הלוך ושוב. מדובר בפורד פוקוס 2010

פורסם
נניח שיש רכב דלקן אבל אני לא מעוניין לתדלק בדלקן באותו זמן, זאת אומרת לשלם עבור הדלק חד פעמית. זה אפשרי הדבר הזה?

וכמה תעלה לי נסיעה מחיפה לצריפין דרך כביש 2 הלוך ושוב. מדובר בפורד פוקוס 2010

למה לשלם על הדלק אם יש לך דלקן..?

זה בערך כמו שיהיה לך BMW ותיסע בפיאט פונטו, קצת טיפשי לא?

פורסם

אפשרי, המתדלק ישים לך על טבעת הדלקן טבעת אלומיניום שתחסום את הקליטה שלה למשאבה ואז יהיה אפשר לתדלק כרגיל.

פורסם
למה לשלם על הדלק אם יש לך דלקן..?

זה בערך כמו שיהיה לך BMW ותיסע בפיאט פונטו, קצת טיפשי לא?

לפעמים אתה מעדיף לשלם מעט ולא לחרוג ממה שמותר לך. או סתם לא למשוך תשומת לב עם כל התדלוקים.

לגבי הטבעת זה משהו שיש בכל תחנה ולא תיהיה בעיה?

פורסם

הכי קל ופשוט זה להכנס לתחנת דלק ששייכת לרשת שונה מרשת, בה פועל הדלקן שלך.

ואז לא צריך טבעת ולא צריך לבקש כלום מאף אחד. באים, מתדלקים רגיל ומשלמים.

פורסם

אם אינך רוצה שידעו שתדלקת בעצמך אל תשתמש בשום אופן באותה רשת של הדלקן.רק בתחנה שונה.

חבר,אתה חופר

פורסם

למי שמשלם דלק, אז לפעמים מחיר התחנה זול יותר ממחיר הדלקן, מהניסיון שלי, לא ראיתי שום טבעת, המתדלק מקיש F4 במחשבון המשאבה, זה מאפשר את ביטול הדלקן.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...