Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסטנג, אני מקווה שדוב לא יהרוג אותי, אבל .... רק רעיון:

IMG_3284.jpg

IMG_3285.jpg

בואו נשכח את הבדיחות לדקה. זו הגישה בניו זילנד - אמצע הדרך בין ישראל (הכל אסור) וארה"ב (הכול מותר): http://www.hotrod.org.nz/Technical_Info.htm

אה, כן: שנה טובה לכולם!

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נורא תלוי בדגם ובמידה הסנטימנטליות שלי אליו.

אלפא הייתי מחזיר רק למצב המקורי.מוסטאנג ישנה הייתי משפר כי המקור לא מעניין אותי כ"כ.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא!!!!

אני לא עומד בזה יותר.

נכון, זה לא בארץ, ונכון שם זה לא טנדר נדיר, אבל זה הטנדר שבאחד מהסרטים של שנות השישים אחד השחקנים הגדולים (פול ניומן? נהג בו, אולי אפילו אל מותו בתאונה?). זוכר משהו מעורפל.

זה נורא בעיני, לראות מוטציה כזו.

ודרך אגב, לי אישית יש פחות בעיה עם שינויים מכניים - אני נעול על צורה חיצונית מקורית. משום כך לא ממש איכפת לי מנוע קוסוורט בסוסיתא, קאמינס בצי'ף קנדי וגיר 5X4 ב D400.

לגבי סופר וויט למשל - כאן אני דווקא עם ה"קדמה" - אני אישית לא מכיר סופר וויט בנזין, כך שאני אעדיף אחד כזה בגירסת הדיזל שאני זוכר - אם מנוע פרקינס או ליילנד.

"סופר וויט" קאמינס כמו שעומד למעצבה במוזיאון הטרקטורים, זה כבר סיפור אחר - הוא מקורי קאמינס, עם בקאקס GG גדול...

השינויים שמנית, גיא, בליילנד ביבר, הם ממש לא דוגמא - רובם "מקוריים" - בוצעו על ידי המפעל בתהליך התפתחות של הדגם, שאז בכלל אין בעיה. ואם יצוץ ליילנד ביבר עם סרן אחורי של מאק (היה אחד כזה בקרית שמונה), או עם שהשתילו בו מנוע דאף... (אמממ בעצם אני לא יודע, הרבה שינויים מכניים אני מוכל לספוג, אבל שרעש המנוע יהיה שונה מהמקור... לא. זה לא.).

אין בכלל ויכוח ששיפוץ ענתיקות זה דבר אישי ו"מופרעי" למדי, כל אחד הולך אחרי מאוויי ליבו.

אז גם אני הלכתי, וצעקתי את כאבם של ה- 403 המופרעת מבאר שבע, ה"טראקסיון" הוורודה מבני ברק ועוד כאלה ששבעליהן הלכו אחרי מאוויי ליבם... ושברו את ליבי.

בקיצור, מי שלא איכפת לו ממני, שיעשה מה שהוא רוצה מהענתיקה שלו. אני אשב בשקט בחושך ואתאבל.

תודה למעודדים, ו"אוננה לכם" המתעקשים לשבור להיסטוריה ת'צורה. אתם תעשו מה שאתם רוצים ואני ארד לי בשקט שאולה. אל תפריעו לעצמכם.

דב

מוסטנג, אני מקווה שדוב לא יהרוג אותי, אבל .... רק רעיון:

IMG_3284.jpg

IMG_3285.jpg

בואו נשכח את הבדיחות לדקה. זו הגישה בניו זילנד - אמצע הדרך בין ישראל (הכל אסור) וארה"ב (הכול מותר): http://www.hotrod.org.nz/Technical_Info.htm

אה, כן: שנה טובה לכולם!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

סליחה דב אבל כאן ^^ קצת החטאת את המטרה: הבודי של הדודג' לא עבר שינוי. המתלים והמנוע בטוח:wink:

פורסם

תסתכל קצת יותר טוב:

זו קאבינה (כולל תא מנוע) של ... D300. התוצאה היא בעצם D0.75.

איך אפשר לישון בלילה אחרי שרואים דבר כזה, איך?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
תסתכל קצת יותר טוב:

:-)כמו תינוק

חבר מס 14400

פורסם
ביום חמישי האחרון ראיתי בנס ציונה טנדר שחור 5 ספרות

שלדעתי מי שתכנן אותו במקור לא יזהה, נהנתי? כן?

ממליץ לעשות? לא! -רן

במקור זה היה רכב לחלוקת לחם, אבל הבעלים הנוכחי החליט , לטעמו, לשנות את העיצוב, להותיר את הגג הגבוהה מעל לתא הנהג ואת השאר לכסח.

זו זכותו וזה טעמו. על כך אין מה להתווכח, כן ניתן לחוות דעה ולהביע הרהורים על המעשה.

מצא משה

פורסם
תסתכל קצת יותר טוב:

דוב, לכולם הייתה אותה הצורה - רק הכנפיים היו שונות. אין לי מושג למה הוא הרכיב סמל של D300, אבל זה אפשרי שלא היה לו מכסה מנוע מקורי והוא השתמש באחד מD300. כמובן שהוא השתמש בחלקים מיותר מרכב אחד, אבל זה כך הם נראו בשנת 1959.

8-2.gif

• תוכן חדש...