Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברכב סוזוקי איגניס 2001 ,

לעיתים נורת המנוע נדלת וכבית לאחר מספר שעות , ולעיתים הרכב כבה עקב הדלקות נורה זו.

המחשב נותן הודעה PO120 שאני מכיר שמדובר על חיישן זיהום אויר .

הבנתי כי יש שני חיישנים אשמח לקבל עזרה בכמה שאלות:

1.האם החיישנים זהים?

2.איך ניתן לדעת מה החיישן הבעייתי?

3. האם פתיחה וניקוי של החיישן יכולה לעזור?

4.אם צריך להחליף האם זה החיישן הנכון?

http://www.ebay.com/itm/NEW-4-WIRE-OXYGEN-O2-LAMBDA-SENSOR-FOR-SUZUKI-GRAND-VITARA-WAGON-R-JIMNY-IGNIS-/160717081059?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item256b7c09e3

תודה רבה לעונים ושנה טובה

פורסם

אני משער שמדובר בחיישן מצד ימין לבית מצערת עם שלושה חוטים, בעיקרון התופעה היא השתנקות בזמן עמידה וכיבוי המנוע. על החיישן רשום מיצובישי ושלושה חוטים פירקתי וניקיתי מחכה לראות תוצאות

פורסם
אני משער שמדובר בחיישן מצד ימין לבית מצערת עם שלושה חוטים, בעיקרון התופעה היא השתנקות בזמן עמידה וכיבוי המנוע. על החיישן רשום מיצובישי ושלושה חוטים פירקתי וניקיתי מחכה לראות תוצאות

שים לב, רוב החיישני מצב מצערת הם ניתלים לכיוון, אני מקווה שסימנת את מיקום החיישן לפני הפירוק שלו אחרת הכיוון שלו השתנה וזה משפיע לרעה על תפקוד המנוע, צריכת דלק וזיהום אוויר.

החורים של ברגי החיישן הם אובאליים ולכן ניתן לכוון אותו, אם אצלך החורים הם עגולים אז אין כיוון, אבל אם הם אובליים חובה לסמן /לכוון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה החיישן שחשבתי שקשור לנושא לא היה החיישן בית מצערת , בכל מקרה על הבית מצערת עצמו יש שני חיישנים

החיישן בית מצערת נראה כך

http://www.ebay.com/itm/251154309493?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

זה דגם של ויורה אבל יש עוד דגמים שנראים זהים , מישהו אמר לי שהחיישנים הללו לא נוטים להתקלקל,וזה כנראה בעיה אחרת , הבית מצערת עולה 500 ₪ במקרה הטוב , שמנו תוסף לרכב לניקוי המזרקים , מישהו מכיר את התקלה ויכול לייעץ?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום ברכב סוזוקי איגניס 2001 ,

לעיתים נורת המנוע נדלת וכבית לאחר מספר שעות , ולעיתים הרכב כבה עקב הדלקות נורה זו.

המחשב נותן הודעה PO120 שאני מכיר שמדובר על חיישן זיהום אויר .

הבנתי כי יש שני חיישנים אשמח לקבל עזרה בכמה שאלות:

1.האם החיישנים זהים?

2.איך ניתן לדעת מה החיישן הבעייתי?

3. האם פתיחה וניקוי של החיישן יכולה לעזור?

4.אם צריך להחליף האם זה החיישן הנכון?

http://www.ebay.com/itm/NEW-4-WIRE-OXYGEN-O2-LAMBDA-SENSOR-FOR-SUZUKI-GRAND-VITARA-WAGON-R-JIMNY-IGNIS-/160717081059?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item256b7c09e3

תודה רבה לעונים ושנה טובה

בוקר טוב.

לפי הקוד תקלה שלך, אם תזמין את החלק שציינת פה בקישור , זה לא יפתור לך את התקלה.

ברכב שלך, בזמן שהחיישן חמצן פגום, הוא מראה קוד תקלה אחר.

שים לב , שלא יהיה מצב שאתה תחליף חלק לשווא.

בברכה:

רוני אגזוזים , רחובות.

• תוכן חדש...