Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה עם) גאסט האוס בקופנגן

זיו 626
שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי

אני נמצא בקופנגן בתאריכים ה27-12עד ל2-1-13

אשמח לקבל פרטים על גאסט האוסים במחירים סבירים ואם מי אפשר לתאם הגעה מראש

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיזור שמאחרי ולמטה מתחנת הרכבת (כוון הפוך מהחומה של טיבולי), הרחובות הקטנים במקביל ובניצב ל westerbrogade שיוצא מכיכר העיריה. הרבה מלונות קטנים.גם מהצד השני של המים- לכוון כריסטיאניה ושד"ת יש - מיקום פחות מרכזי. אכסנית נוער יש לכוון אמליינבורג- פסל בת הים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אתר שנקרא סאוודי

Sawdee תריץ את זה בחיפוש של גוגל.

זה אתר אחד מבין שניים (לא זוכר את השם של האתר השני) שאפשר להזמין מקום ולקבל פרטים ודירוג על בתי מלון ברחבי תאילנד.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחירים הגבוהים אינם בגלל השנה החדשה אלא בגלל שזה נופל בדיוק על תקופת הכריסטמס, זו התקופה שבערך כל המזרח הרחוק מחפש לפרוח החוצה מהמדינה ואיכשהו כולם מתנקזים לתאילנד.

לקראת סוף ינואר ישנה עליה נוספת במחירים (העליה החדה ביותר) והיא הודות לראש השנה הסינית שמשתק את העבודה כמעט בכל המזרח ואז מתחילה נהירה נוספת לתאילנד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחירים הגבוהים אינם בגלל השנה החדשה אלא בגלל שזה נופל בדיוק על תקופת הכריסטמס, זו התקופה שבערך כל המזרח הרחוק מחפש לפרוח החוצה מהמדינה ואיכשהו כולם מתנקזים לתאילנד.

לקראת סוף ינואר ישנה עליה נוספת במחירים (העליה החדה ביותר) והיא הודות לראש השנה הסינית שמשתק את העבודה כמעט בכל המזרח ואז מתחילה נהירה נוספת לתאילנד.

נכון חלקית - העלייה במחיר היא יותר מ100 אחוז ספיציפית לקופנגן מכיוון שגם אם אין ירח מלא , ב31\12 יש מסיבת NEW YEARS EVE שוות ערך למסיבת פול מון , וכבר שבוע לפני המחירים מזנקים , אם בפול מון הם מזנקים - אז בשנה החדשה הם נוסקים למעלה.

ממליץ לסגור מעכשיו מלון דרך האינטרנט , הייתי ממליץ דווקא לא על היקרים כמו SEABREEZE (אם אני לא טועה) אלא על מלון כמו bayshore , אם רק מיטה זה מה שאתה מחפש , אפשר לשכור בגסט האוסים קטנים כמו BLACK&WHITE , לא יודע אם יש אתר. אם רק למסיבה אתה מחפש להגיע , אפשר לשכור חדר בקוסמוי ולקחת מעבורת אחרונה לקופנגן לבלות כל הלילה ולחזור בבוקר.

מומלץ לסגור מראש כי מגיעים עשרות אלפי אנשים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...