Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(חוות דעת על) לאון FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברצוני לרכוש את הלאון FR, הבנתי שלרכב יש גיר DSG6 שנחשב מאוד אמין, עכשיו רציתי לדעת איך זה יהיה לטפל בה במוסך מורשה האם זה יהיה יקר משמעותית מהונדה סיויק שברשותי או שהטיפולים יהיו אותו דבר.

הדגם המבוקש הוא בשנתונים 2008-9, מי שיש לו את הרכב מוזמן להמליץ\לא להמליץ.

סיאט לאון בקטלוג הרכב של CarsForum

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

נטחן יופי בפורום.

עלויות הטיפולים לבטח לא יעלו משמעותית אם בכלל יותר מבאוטו 'רגיל'.

אחזקה (קבוצת רישוי) וביטוח יתייקרו. תלוי בגיל/ותק/היסטוריה של הנהג העיקרי, כמובן.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ה-FR קיימת רק מ-2009.

ממליץ לך לרכוש אחת לאחר מתיחת הפנים. השינוי אינו רק קוסמטי אלא גם כולל שינויים במנוע ובמערך המתלים.

גם פנים הרכב השתפר משמעותית לאחר מתיחת הפנים.

פורסם
ה-FR קיימת רק מ-2009.

ממליץ לך לרכוש אחת לאחר מתיחת הפנים. השינוי אינו רק קוסמטי אלא גם כולל שינויים במנוע ובמערך המתלים.

גם פנים הרכב השתפר משמעותית לאחר מתיחת הפנים.

מוזר מה שאתה אומר, לי הייתה לאון FR 2008.

לטעמי אוטו מעולה, אהבתי אותו יותר מכל שאר המכוניות שהיו לי ( מונדאו, סיוויק האצבק חדשה ואודי A1).

אוטו חזק, אמין ( אם מטופל כמו שצריך ונדרש), לטעמי יפה, הנהיגה בו היא מעולה לטעמי ( מאבקים לא פשוטים בפניות) סע באחת לפני שאתה קונה תראה שזה מה שאתה באמת רוצה.

אגב צריכת דלק סביבות ה6-9 קילומטר לליטר.

פורסם

ב-2008 עדיין שווקה הספורט אפ(185 כ"ס).

בסוף השנה הגיעו כמה יח' של 1.8TSI ויכול להיות שגם כמה יח' של FR, אם הייתה לך אחת כנראה שאתה יודע יותר טוב ממני.

בגדול מומלץ ללכת על אחת לאחר מתיחת הפנים(2009).

צריכת הדלק הממוצעת אצלי היא 1-8.5 ובלחיצות זה מחמיר מה שנקרא.:-D

פורסם

הרכב ה"ספורטיבי" הכי גרועה שנהגתי בו עד היום: הגה אילם לחלוטין, TURN IN גרוע מאוד, נוחות שאפילו האלפא GT שהיתה לי היתה לידה פינוק אמיתי, כל נמלה שחוצה את הכביש אתה מרגיש בגב. נקודת האור היחידה היא שילוב מנוע גיר לא פחות ממעולה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

עם ה-XDS התת היגוי נשלט בכניסה לפניה. המנוע-גיר מצויין כמו שאמרת ובקו ישר הרכב מאד מהיר.

ההגה אילם כבשאר רכבי VAG, אין חדש תחת השמש.

לגבי הנוחות אני ממש לא מסכים, לא יודע למה אתה רגיל אבל ה-FR נוחה מאד. שלי נוחה מאד אפילו עם 18 אינץ.

המושבים חובקים ותומכים, הייתי מגדיר אותם כטובים ונוחות הנהיגה ביחס לספורטיבית היא אפילו מצויינת.

פורסם

המתיחת פנים הגיעה ב-2009. במהלכה התווסף גם ה-xds.

ניב, המילים שלך קשות. מדי.

לא מדובר ב-m3 אבל גם לא אוודי קוואטרו משנות ה-80.

ההגה בהחלט לא מספיק כבד ונכון שלא ממש מתקשר אבל הרכב נשלט בפניות ואם יודעים מה לעשות איתו הוא גם מאוד מאוד מהיר. בקו ישר אין למנוע הזה הרבה מתחרים, בסגמנט.

בקופרה אגב, המושבים חובקים ואוחזים פי כמה והייתי מגדיר אותם כלא פחות ממצויינים!

אצלי, גם עם ג'אנט 18' היא ממש לא מתרסקת בבורות, היא לא בטח לא נוחה כמו c5 ואפילו לא כמו הסדרה 3 של אחי, אבל היא בהחלט לא רעה.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

קצת סדר:

הספורט אפ TFSI החלה להימכר מ2006 ועד 2007 והופסק ב2008.

הFR TFSI החלה להימכר מ2007 ועד 2009. החל מ2010 הדגם נמכר אחרי המתיחת פנים ועם מנוע TSI.

המתיחת פנים של הלאון (כולל כל הדגמים) החלה מ2010.

• תוכן חדש...