Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישלי HU: Pioneer DEH-6350SD והמגבר שלי זה JBL: GTO1004

עכשיו כיוונו לי את המגבר שאני מגביר מעל 40 זה גם חזק מדי וגם מאבד מהאיכות

השאלה שלי היא עם במגבר אפשר להפחית את כמות הבאסים בקומפוננטים, ולגבי הרדיו דיסק איזה הגדרות כדאי לשים לפי מה שיש לי באוטו?

פורסם

אתה יכול לכוון את החיתוך מהמגבר הוא חותך HPF בין 32-320 הרץ

או שאתה יכול לכוון את הבורר במגבר ל-FLAT ולחתוך ב-HPF דרך הרדיודסיק בנקודות קבועות 50\63\80\100\125 הרץ

תנסה את שתי השיטות ותבדוק מה נשמע יותר טוב

תנסה לעבוד על האקולייזר של המכשיר

ממליץ לך לקרוא את דף המוצר במיוחד עמודים 8-9

http://www.pioneer-latin.com/downloads/operating%20manual%20(deh-6350sd)%20-%20eng%20-%20esp%20-%20por.pdf

פורסם
מה זה אומר בורר במגבר ומה זה אקולייזר?

הבורר במגבר הוא מתג ההזזה בחלק של ה- X-OVER שתחת FRONT(רלוונטי במקרה שלך).

הוא ניתן לבחירה בין 3 מצבים: LPF, FLAT, HPF.

לגבי הכיוון שלו והתאמה שלו לסטאפים שונים, כדאי שתקרא בחוברת של המגבר(כולה 2 עמודים).

מה זה אקוליזר??

אתה שואל באופן כללי או ספציפית למכשיר?

אם זה באופן כללי אז יש לך כנראה עוד הרבה ללמוד ואולי כדאי שתבין על מה מדובר(באופן כללי):

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%96%D7%A8

במקרה שלנו ממומש בתוכנה ב-HU(אלא אם פספסתי משהו).

ספציפית למכשיר, כמו שמלך האודיו אמר תקרא במדריך המכשיר את עמודים 8-9.

אגב, יש לנו בדיוק אותו סטאפ, רק אל תגיד לי שיש לנו אותו רכב :-D

לילה טוב

פורסם

מכיוון שיש סגנונות מוזיקה שונים , אשר מן הסתם מצריכים כיוונים שונים אני ממליץ לך להעביר את המגבר ל FLAT גם בערוצים שמתחברים לסאב וגם בערוצים שמתחברים לקומפוננט, BASS BOST כבוי (נמצא על 0)

תסגור את הגיין במגבר עד הסוף (תוך כדי שהמעכת מנגנת, סגירת הגיין "ינמיך" את הרמקולים)

אחר כך תדליק את המערכת (ווליום אפס או ממש נמוך בהתחלה),

דרך ה HU תכנס להגדרות.

HPF- זה מה שהקומפוננט מקבל - תעשה חיתוך ב100 או 80 הרץ , (זה נותן לקומפוננט רק את התדרים אשר גבוהים מ 80-100 הרץ) , ואלו בדיוק התדרים שהסט אמור לנגן) זה ימנע מהקומפוננט לנגן כמו סאב , יגרום לו לנגן את טווח התדרים שמתאים לו ובנוסף יאריך את חייו.

LPF- זה המסנן של הסאב שוב לחתוך בסביבות ה 100-80 הרץ (הפעם זה נותן לסאב רק את התדרים אשר נמוכים מ 80-100 הרץ) , ואלו בדיוק התדרים שהסאב אמור לנגן)

עכשיו כבה את הסאב דרך ה HU.

תגביר את הווליום במערכת עד 40, לך למגבר ותתחיל לפתוח את הגיין עד שתתחיל לשמוע את הרמקולים מתעוותים (זה קליפינג), תנמיך טיפה את הגיין במגבר אחרי שהגעת לקליפינג ועד שהקליפינג נעלם.

תתחיל לפתוח את הגיין של הסאב עד שהוא ישתלב יפה עם הרמקולים (אח"כ ניתן לשלוט בעוצמה שלו דרך ה HU)

בגדול סיימת , עכשיו תתחיל לשחק עם האקולייזר , ועם החיתוכים , עד שתגיע לתוצאה טובה.

רצוי לבצע את הכיוון עם דיסק מקורי/ לא MP3 .

ועוד יותר רצוי לקרוא את FAQ של הפורום , הכל מופיע שם.

אני לא בטוח אם יש או אין לך סאב , אם אין אז קח בחשבון שקומפוננט לא אמור לנגן תדרים של סאב , זה לא ישמע טוב ויגרום לקומפוננט להשמע רע , ולבסוף הקומפוננט יחזיר את נשמתו לבורא:oops:

בהצלחה

SCANSPEAK

פורסם

ועל כמה לשים את התדר במגבר שאני שם על flat אחי??? ועוד דבר אם אפשר לשלוט על העוצמה של הטוויטרים דרך המגבר או הרדיו דיסק ויש לי רדיו דיסק של פיוניר חדש שעולה 1000 שקל

פורסם

אם אתה שם את המגבר על FLAT אני ממליץ לך דרך הרדיודיסק לכוון את הקרוס ל-80HZ

ב-HPF ,את הטוויטרים אתה יכול להנחית דרך הקרוסים הפסיביים של הסט ישנו ג'מפר שם שמאפשר זאת

ו\או לנסות לרסן אותם דרך האקולייזר ברדיודסיק.

פורסם

תודה אחי על התשובה רק איך אני רוצה לדעת אולי איך אני עושה את זה דרך הקרוס ??? ואולי יש איזה תדר שאתה יכול להמליץ עליו אולי ברדיו דיסק אני מדבר על התדרים אני מדבר על ההגדרה הזאת שאתה יכול לבחור תדר מסויים ואז מצד ימין שלו יש לך +4 וכמובן שאתה יכול להוריד לעלות אותו

• תוכן חדש...