Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס על סטייה מנתיב...

שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום הגעתי לצומת מרומזר יש נתיב אחד לפנייה ימינה נתיב אמצעי להמשיך ישר ונתיב לפנייה שמאלה אני הייתי באמצע היה אור אדום הייתי ראשון בטור ובנתיב של הפנייה ימינה היה הרבה מכוניות בקשתי מהראשון שיתן לי לעקוף אותו כי טעיתי ואני רוצה לפנות ימינה ולא ישר הוא נתן לי להיכנס מתי שנהיה ירוק ואחרי ניידת משטרה עצור בצד חיפוש עניינים רשיונת רכב רשיון נהיגה הוא אמר לי אני יכול לתת לך קנס 500ש''ח ו-6 נקודות בסוף הוא נתן לי סטייה מנתיב 250ש''ח קנס ללא נקודות מי צודק כאן אני יכול להגיש ערעור?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השוטר צודק.

טעית בכיוון הנסיעה ?

המשך לנסוע ישר עד שתמצא פניה אחרת/פנית פרסה, כדי לחזור לצומת בצורה מסודרת או להגיע בדרך אחרת למחוז חפצך.

אם נכנסת לצומת בנתיב מסוים (לא זוכר כמה מטרים לפני הצומת) אתה חייב לסיים את חציית הצומת באותו מסלול נסיעה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...