Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם בצה"ל היו רכבים מדגם פיאט טמפרה?

צביקוש25
שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים.

מכר שלי (חבר של אבא שלי) שהוא אל"מ במילואים, טוען בפניי בתוקף שבשנות ה 90 היו כמה רכבים מדגם "פיאט טמפרה" ששימשו את צה"ל ושימשו כרכב צמוד של כמה קצינים והיה להם לוחית רישוי צבאית כמובן.

האם הדבר נכון? האם מישהו יכול לאמת את זה? (ואם יש תמונה אני אשמח)

אני אישית מכיר 3 פיאט טמפרה שנוסעות עדיין והמספר רישוי שלהם מסתיים ב 15 , דבר שיכול אולי ורק אולי להעיד שנקנו מצה"ל או ממשטרת ישראל .

אני גם יודע שלמשטרת ישראל גם היו כנראה 2 טמפרות עם מספרי רישוי משטרתיים בזמנו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים.

מכר שלי (חבר של אבא שלי) שהוא אל"מ במילואים, טוען בפניי בתוקף שבשנות ה 90 היו כמה רכבים מדגם "פיאט טמפרה" ששימשו את צה"ל ושימשו כרכב צמוד של כמה קצינים והיה להם לוחית רישוי צבאית כמובן.

האם הדבר נכון? האם מישהו יכול לאמת את זה? (ואם יש תמונה אני אשמח)

אני אישית מכיר 3 פיאט טמפרה שנוסעות עדיין והמספר רישוי שלהם מסתיים ב 15 , דבר שיכול אולי ורק אולי להעיד שנקנו מצה"ל או ממשטרת ישראל .

אני גם יודע שלמשטרת ישראל גם היו כנראה 2 טמפרות עם מספרי רישוי משטרתיים בזמנו.

ככל הידוע לי, צה"ל שאל טמפרה אחת במסגרת מכרז מכוניות האל"מים (1991), בו זכתה בסופו של דבר הדיהטסו אפלוז. היא קיבלה רישוי צבאי לרכב בניסוי (החל ב- 685).

מזכרון, במשטרה (הישראלית, בזו האיטלקית הן היו נפוצות יותר...) שירתו מספר טמפרות, אך אין לי פרטים נוספים.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו פיאטים 132.

למיטב זכרוני לא היו פיאט טמפרה .

היו בצ.ה.ל נכים עם רכב פרטי שקבלו רישוי צהלי , ואולי לזה הכוונה.

היו גם פיאט פונטו דור 1, שהוצאו מהשירות בתחילת שנות ה-00, והוחלפו אחרי זמן מה ביונדאי גטץ ליסינג

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו גם פיאט פונטו דור 1, שהוצאו מהשירות בתחילת שנות ה-00, והוחלפו אחרי זמן מה ביונדאי גטץ ליסינג

לא נכון.

רכבי הפונטו היו רכבי סא"ל, הוחלפו ע"י רנו מגאן דיזל, רנו מגאן טורבו דיזל ואופל אסטרה טורבו דיזל, בזה הסדר.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב,בשל זכייתה של ה-132 כמכונית שירות לבעלי הדרגות בצה"ל לווה מסע הפרסום שלה אז בתואר "מכונית האלופים".

משטרת ישראל רכשה פיאט מריאה טורבו דיזל...

צה"ל רכש גם פונטו 75 HSD (הדגם בעל אבזור בטיחות גבוה לזמנו).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו בזמנו טמפרות רבות במנהל הרכב הממשלתי, הרבה מהן בגרסת SW, ולכן לוחיות הרישוי שלהן שהסתיימו ב-77 הוחלפו ללוחיות עם סיומת 15 עת עברו לאזרחות. למיטב זכרוני היו גם טמפרות בחברת החשמל (שהחלפו לאחר מכן במריאה) אך איני בטוח מה היו לוחיות הרישוי.

כמו כן אין לשלול אפשרות כי מספר שגרירויות (והאיטלקית הינה חשודה מיידית) השתמשו בדגם.

מעניין אם שרדה טמפרה 2.0 אוטומטית. הרבה שנים לא ראיתי דגם זה, אשר ניתן לזיהוי ע"י מתזים לפנסים הקדמיים ומגב בחלון האחורי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו בזמנו טמפרות רבות במנהל הרכב הממשלתי, הרבה מהן בגרסת SW, ולכן לוחיות הרישוי שלהן שהסתיימו ב-77 הוחלפו ללוחיות עם סיומת 15 עת עברו לאזרחות. למיטב זכרוני היו גם טמפרות בחברת החשמל (שהחלפו לאחר מכן במריאה) אך איני בטוח מה היו לוחיות הרישוי.

כמו כן אין לשלול אפשרות כי מספר שגרירויות (והאיטלקית הינה חשודה מיידית) השתמשו בדגם.

מעניין אם שרדה טמפרה 2.0 אוטומטית. הרבה שנים לא ראיתי דגם זה, אשר ניתן לזיהוי ע"י מתזים לפנסים הקדמיים ומגב בחלון האחורי.

שי

וג'נטים מגנזיום מקוריים, לו"ש דיגיטאלי א-לה-פיאט טיפו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שי

בוודאי ששרדו כמה טמפרות מגרסת ה 2.0 וביד 2 יש כרגע 2 כאלה למכירה . אני מכיר עוד כמה כאלה .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נכון.

רכבי הפונטו היו רכבי סא"ל, הוחלפו ע"י רנו מגאן דיזל, רנו מגאן טורבו דיזל ואופל אסטרה טורבו דיזל, בזה הסדר.

שי

מי באה אחריי האופל אסטרה דיזל?

ממה שראיתי, סא"לים נוסעים בתקופה האחרונה על פורטה ועל לנסר, בעיקר פורטה (הלנסר הן עם 73 בסוף המספר על לוחית הרישוי, ככה שהן עוברות החלפה לאט לאט).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי באה אחריי האופל אסטרה דיזל?

ממה שראיתי, סא"לים נוסעים בתקופה האחרונה על פורטה ועל לנסר, בעיקר פורטה (הלנסר הן עם 73 בסוף המספר על לוחית הרישוי, ככה שהן עוברות החלפה לאט לאט).

אחרי האסטרה יונדאי אקסנט (2 דורות לאחור) וזו היתה האחרונה בבעלות צבאית. אח"כ כולם עברו לליסינג - אקסנט/אוואו/קיה ריו.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבדיקה שערכתי בארכיון שלי אני יכול להגיד לך בוודאות שבשנת 90 לפחות מנהל הרכב הממשלתי אחז במספר מכוניות פיאט טמפרה.כך שיש סיכוי יותר מסביר שהיו כאלו הן במשטרה והן במשרד הביטחון--דהיינו צה"ל

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...