Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאיפה היא פיג'ו 1600 ידנית.

אבל משום מה קשה למצוא כאלה בשנים המדוברות.

אולי לא שווקה??

גם אני שמעתי הרבה בעיות על הגיר.

נניח והגיר נהרס.. כמה עולה החלפת גיר? שאדע לשם ההתמקחות עם המוכר.

פורסם

בין 6000 ל 7000 ש"ח אצל ספי מפ"ת נכון ללפני שנתיים. (אני כמעט בטוח שהוא זה שמשפץ את הגירים שנשלחים אליו מהמוסך של פיג'ו שגובה קצת פחות מ 10000 ש"ח על שיפוץ מלא).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ה206 מהנה יותר לנהיגה, גם תנוחת הישיבה טובה משמעותית וגם מבחינת צריכת דלק היא עדיפה אבל ב1.6 לא בהרבה.

לזכות הגטס יאמר שמדובר באחד הרכבים היותר אמינים שאפשר למצוא ובכזה שגם החלקים שלו זולים מאוד.

ואליו פור מאני זה אחד הרכבים היותר משתלמים לרכישה.

רק תוודא שמדובר במנוע החזק יותר (97 לעומת 84 כ"ס) הרכב נוסע הרבה יותר טוב וגם זולל הרבה פחות (ועדיין לא חסכוני)

תחליט מה חשוב לך יותר ברכב ולך לצד שהיתרונות בו בולטים יותר עבורך.

פורסם

השאיפה היא פיג'ו 1600 ידנית.

אבל משום מה קשה למצוא כאלה בשנים המדוברות.

אולי לא שווקה??

גם אני שמעתי הרבה בעיות על הגיר.

נניח והגיר נהרס.. כמה עולה החלפת גיר? שאדע לשם ההתמקחות עם המוכר.

פורסם

בוודאי ששווקה 1.6 ידנית,היא באה ברמת גימור XS 3 דלתות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יכול לחפש 306 1.6 ידנית 5 דלתות. הרבה יותר קל למצוא אותן מאשר את ה 206 1.6 ידנית.

אם אתה ממש רוצה 206 ידנית, ה 1.4 מאד נפוצה.

יש גם כמה עשרות בודדות של 307 ידנית מנוע 1600 למכירה בלוח יד 2 אם זה מעניין אותך.

זה אותו מנוע 1600 גם ב 307/206/306.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ומה עם סיריון, סיריון 2003, 2004, בבדגם היותר ישן, הרחב יותר?

מה שווה לקנות יותר? גטס 2008-9, או סיריון 2003-4?

• תוכן חדש...