Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט שיפוץ- BMW R25 1954

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יופי של פרויקט, כייף של אופנוע, כמובן שיש במועדון הרבה חברים עם ידע במנועי ב.מ.וו ובוודאי יסייעו בידך (אילן יוחנן, חורש (בצפון), משה וולף ועוד).

בסבלנות הכל יסתיים למופת, כדאי שתתחיל להשקיע בידע אישי במערכת החשמל ובשאר מערכות האופנוע, מאחר ואני חושב שזה כלי להרבה שנים וישאר אצלך להנאתך

בהצלחה

רק לידע כללי

בדגם הזה אין מגנטו! זו מערכת הצתה עם כוהל .במידה והמקורי מתקלקל ניתן להוסיף כוהל 6V מהדגם הקטן על צינור השילדה מתחת למיכל הדלק כך גם לא רואים את התוספת כי מוסתר תחת המיכל.

בהצלחה,

חן.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

המגנטו היה תפוס לגמרי. העוגן נהיה כמעט חלק אינטגרלי, המשקולות היו גוש חלודה.

שחררתי הכל בהרבה סבלנות עם ספריי חלודה וספריי קרבורטורים (שעושה נפלאות .

הרבה בחשמל אני לא מבין . נראה מה הלאה ונקווה לטוב.

הפתרון: לגשת אל מלפף מקצועי (אני זוכר שהלכתי לאחד בסלמה, ת"א).

לגבי החיבור המתוברג של האגזוז: הפתרון שאני עשיתי היה לחרוט מאלומיניום קולר מתוברג ולהלחים אותו במקום הישן (אותו חותכים).

הי,

ראשית אומר שהשיפוץ מעניין ואני ממתין בצפיה לעידכונים.

יחד עם זאת ואם יורשה לי - הדרך הבטוחה לחרבש שיפוץ זה ללכת ל"בעלי מקצוע" בארץ לליפוף, וריתוך, וחשמלטורים וכל מיני אילתורים שהיו נפוצים בארץ בימים של טרום ה"כפר הגלובלי" והאינטרנט.

כשמדובר באופנועי ב.מ.וו הכל קיים, ישנו וזמין לרכישה. ישנן כמה סוכנויות שמחזיקות מלאים של חלקים חדשים, מחודשים או משומשים במחירים סבירים שיהוו פתרון טוב פי-אינסוף מתיקון כאן בארץ (וזאת מבלי להזכיר את eBay).

לפיכך - אני אישית לא רואה סיבה או צורך לאלתר ולשפץ מכלולים "גמורים" אם יש אלטרנטיבה לרכישה של חלק תקין או חדש.

ראבק אתם משפצים כאן ב.מ.וו- לא BSA :-D

ע"מ שלא אצטייר כאחד שרק אומר הנה אתר של אחד מהחנויות המפורסמות בפרנקפורט המתמחות בחלפים לבימרים משנות ה50-60, אני משוכנע שתמצא שם כל מה שצריך:

http://www.ulismotorradladen.de/uli/Web/shop/Home.aspx

בברכה והצלחה

אורן

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם
הי,

ראשית אומר שהשיפוץ מעניין ואני ממתין בצפיה לעידכונים.

יחד עם זאת ואם יורשה לי - הדרך הבטוחה לחרבש שיפוץ זה ללכת ל"בעלי מקצוע" בארץ לליפוף, וריתוך, וחשמלטורים וכל מיני אילתורים שהיו נפוצים בארץ בימים של טרום ה"כפר הגלובלי" והאינטרנט.

כשמדובר באופנועי ב.מ.וו הכל קיים, ישנו וזמין לרכישה. ישנן כמה סוכנויות שמחזיקות מלאים של חלקים חדשים, מחודשים או משומשים במחירים סבירים שיהוו פתרון טוב פי-אינסוף מתיקון כאן בארץ (וזאת מבלי להזכיר את eBay).

לפיכך - אני אישית לא רואה סיבה או צורך לאלתר ולשפץ מכלולים "גמורים" אם יש אלטרנטיבה לרכישה של חלק תקין או חדש.

ראבק אתם משפצים כאן ב.מ.וו- לא BSA :-D

ע"מ שלא אצטייר כאחד שרק אומר הנה אתר של אחד מהחנויות המפורסמות בפרנקפורט המתמחות בחלפים לבימרים משנות ה50-60, אני משוכנע שתמצא שם כל מה שצריך:

http://www.ulismotorradladen.de/uli/Web/shop/Home.aspx

בברכה והצלחה

אורן

מסכים עם כל מילה .

נתקלתי באתר שצירפת .

נראה מעניין למרות שבינתיים אני רוכש חלקים דרך ה EBAY/

תודה על ההמלצות.

צביקה מרגלית

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זקוק לעזרה!!!

החלקים הגדולים כבר נצבעו , אלא שבכנפיים הקדמית והאחורית ובמיכל הדלק צריך להיות עיטור לבן בהיקף כמו שתמונה המצורפת.

אשמח לקבל הכוונה למי שמסוגל ויודע לעשות את העבודה.

תודה!

r25-3a[1].jpg

צביקה מרגלית

פורסם

הי

במקור היה יושב פועל מיומן ומושך מכחול לאורך הכנף/מיכל ומצייר את הפס באומנות ובמיומנות.

מנסיוני הצנוע בשיפוצי בימרים לא מכיר כזה אומן בארץ ולכן עשיתי את זה בזמנו בעצמי...:mm_wink:

מה שכן צבעי מיומן יכול לעשות זאת ע"י פסי מיסוך דקים וצביעה של הפס ע"ג המיכל/כנף.

אם תרצה אפנה אותך לצבעי שביצע כזא עבודה.

אורן

פורסם
זקוק לעזרה!!!

החלקים הגדולים כבר נצבעו , אלא שבכנפיים הקדמית והאחורית ובמיכל הדלק צריך להיות עיטור לבן בהיקף כמו שתמונה המצורפת.

אשמח לקבל הכוונה למי שמסוגל ויודע לעשות את העבודה.

תודה!

שים לב בחורציק

אם אתה לא רוצה שיחרימו לך את האופנוע

תעלה ממממממממממייד את חמישי חופשי

החברה כבר שכחו מה זה

אני רואה שלמדת להעלות תמנות

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה עם התקדמות??

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
מה עם התקדמות??

השיפוץ לא נעצר , הוא רק בקצב איטי יותר,

העיקוב הראשון היה מכיוון שהצבעי הודיע לי בסוף הצביעה שהוא לא יכול לצבוע את הפסים הלבנים מסביב לכנפיים ומיכל הדלק,דבר שעצר את ההרכבה.

אחרי שיטוטים רבים מצאתי סוף סוף מישהו שיסכים לעטר אותם.

בהמשך נכנס סיפורו העגום והידוע של האמבולנס.

נכון להיום אני עובד במקביל גם על האמבולנס וגם על האופנוע דבר שצורך גם יותר זמן וכמובן $$$$$

העדיפות היא לאמבולנס, ולא ארגע עד שהוא יגיע לקו הסיום.

אבל המשך שיפוץ האופנוע לא הוזנח.

קצת תמונות מההתקדמות.

IMG_20150522_150928.jpgIMG_20150522_150936.jpgIMG_20150522_150941.jpgIMG_20150522_151013.jpgIMG_20150522_151021.jpg

צביקה מרגלית

• תוכן חדש...