Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

היום היתי בבדיקה עם רכב, פיג'ו 206 XS

והתוצאות הן :

מנוע, מערכת קירור,מערכת דלק ומערכת הצתה :מנוע לפני תיקון, רעש מערכת תיזמון ושסתומים, סימני קורוזיה במעברי מים וראש מנוע,סימני דליפה בין ראש לבלוק (להחליף רצועות תיזמון לפי הוראות יצרן), ניקוי ותיקון מערכת הקירור\מערכת חימום פנימית, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

מערכת פליטה : תקינה

סרן קדמי ומערכת היגוי : לתקן זוויות היגוי, שחיקת צמיגים, חופש נקישות במתלה

קפיצים : בולמי זעזועים קדמיים חלשים

שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמכוה : תאונה בחזית, פגיעה בקורה אורכית קדמית עד לנק ריתום המתלה,פגיעות בפח, תיקוני פח וצבע, פגמים בצבע, שמשה הוחלה, פגושים פגומים, תיקונים במרכב סביב, תיקון בגוף מימין (לא תוקן)

מערכת בלמים - ללא פירוק גלגלים : לפרק גלגלים לבידקה

צמיגים : צמיגים קדמיים שחוקים

מערכת תאורה : כולל מצבר : תקין

העברת כוח : הפרדת מצמק לקויה (מבלאי), חופשים במנגנוני הילוכים, רעש וחופש ממערכת הנעה

מחוונים : תקין

הערות כלליות : יש לבדוק את עברו הביטוחי של הרכב, מקרה קורה = שלדה, אין אחריות למערכת חשמל מחשב וממיר קטליטי, לבדוק אמיתות הק"מ ע"י רציפות הטיפולים ברכב, לבדוק מקוריות הרכב במשרד הרישוי, האחריות מתייחסת למכללים שנמצאו תקינים בלבד.

כאשר ישבנו עם הבחור להסברים על הבדיקה,המוכר היה בהלם כששמע שיש לאוטו תאונה חזיתית ושאסי.

הוא לא ידע מזה בכלל.

ובכללי הרכב נראה מאוד שמור, נוסע חלק ולא עושה רעשים.

הרכב עבר 127500 ויד 3.

ירדתי עם הבחור מ19500 ל16500

תודה רבה לעוזרים

עמנואל8)

פורסם

רוב מה שכתבו על המנוע זה כסת"ח רגיל. אם באמת צריך תשלם כמה מאות שקלים ותנקה את מערכת הקירור. (עלה לי לפני 5 שנים משהו בסביבות 500 ש"ח במורשה).

מה שיותר מטריד זו הפגיעה בקורה. לרכב הוחלפה שמשה, כנראה שהוא חטף מכה רצינית. אני לא זוכר אם דגם XS כולל חיישני גשם, כי אם כן, צריך לבדוק שהשמשה מקורית. רכב שעבר פגיעת שילדה כבר לא בטיחותי כמו רכב שיצא כולו מרותך מהמפעל. תבדוק כמה הפגיעה קריטית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מה שנקרא קצה שילדה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בבקשה אל תגיד לי שהרכב מודל 2001 ובצבע לבן? :shock:

אני, בכל מקרה, לא הייתי נוגע ברכב הזה עם מקל. ה-206XS היא מכונית נהדרת, אבל רכב כזה תשאיר למישהו אחר. חפש 206XS טובה יותר, בלי תאונות ומכות. מצב השוק של הרכבים האלו בקנטים, כך שלא צריכה להיות לך בעיה למצוא אחת טובה יותר באותו המחיר פחות או יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רוב מה שכתבו על המנוע זה כסת"ח רגיל. אם באמת צריך תשלם כמה מאות שקלים ותנקה את מערכת הקירור. (עלה לי לפני 5 שנים משהו בסביבות 500 ש"ח במורשה).

.

לא נראה לי כסת"ח בכלל.,יותר מידי הערות ולא כל כך סימפטיות.

לדודתי שתחיה היתה פיג'ו 307 2002 שנקנתה מהחברה ובפתאומיות ב- 62,000 ק"מ .חודשיים לפני מכירת הרכב בטיפול שגרתי הזמינו את בעלה והראו לו הזעה /דליפה מאטם ראש המנוע.

בסופו של דבר ובכאב לב,נאלצו לתקן כי הם לא רצו למכור רכב עם דליפה מאטם הראש.

מדובר ד"א למרות הק"מ הנמוך בשיפוץ כללי לראש המנוע כולל יישור שטח והם הפסידו שם לא מעט כסף.

לפחות במכירה (ובגילוי נאות על עברו של הרכב) הם קיבלו "רק" 1,500 פחות מהמחירון.

שכח מהרכב הזה ושלח את המוכר שילך למכור קרח לאסקימוסים :-P.

הרכב הזה,ראוי להימכר במקרה הטוב ב-30% עד 50% פחות ממחירו ויש הרבה דגים בים.8)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...