Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ראיתי ברחוב למכירה פיאט פונטו איבו ידנית שנת 2010 עם 10,000 ק"מ. האוטו נראה חדש לגמרי כלפי חוץ ופנים , כנ"ל הצמיגים.

התקשרתי לבחור וביררתי מחיר , הוא רוצה עליה 60 אלף שקל , הוא טוען שהאוטו לא עבר תאונה אחת ומתחייב בבדיקה .

רציתי לדעת מה דעתכם בכללי על האוטו? איך פיאט מבחינת אמינות, האוטו יראה הרבה מוסך ? הגיר הידני יעשה לי בעיות?

ואם תוכלו כמובן גם להתייחס לעסקה עצמה זה מאוד יעזור לי.

תודה רבה

פורסם

זה מנוע 1.4 מולטי או הרגעל עם 77 כס?

הגיר ידהי בפיאטים נחשב לאמין,וכך גם פיאט,איבו חדשה יחסית,אך אם היא תהיה כמו שאר דגמי פיאט האמינות ממוצעת ולא צריך לפחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לגבי המנוע עוד לא ביררתי , מה לגבי הגיר שלה ? שמעתי הרבה ביקורות רעות על הרובוטי האם הידני אותו דבר?

אם אפשר עוד תגובות זה יעזור לי מאוד

פורסם

הגיר הידני לא בעייתי בכלל,אין גיר יותרהאמין מידני,לרובוט צריך להתרגל הנסיעה שלו פחות חלקה מגיר אוטומטי רגיל,אך מנגד הגיר חסכוני כמו ידני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק אם המודל המדובר ניכנס ב"אחריות לכל החיים" שפיאט הציעו לרוכשים לפני שנה.

אם כן זאת יכולה להיות עיסקה משתלמת, תלוי במחיר :)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

סליחה רגע , אני פשוט לא כל כך מבין בזה .. הגיר הידני זה בעצם הגיר הרובוטי שמדברים עליו?

ואמרו לי שלפיאט יש ביצועים חלשים ומערכת "עצור וסע" שמעיקה מאוד על הנהג.

פורסם

לא גיר ידני זה גיר ידני שבו אתה מעביר הילוכים.

גיר רובוטי הוא גיר שבו המחשב מעביר הילוכים,אך ללא ממיר מומנט שיש בגיר אוטומטי,כלומר אתה מרגיש שהעברה לא ממש חלקה,כמו בגיר ידני,בהילוכים נמוכים 1-2.

ה1.4 נותן ביצועים סבירים,מנוע המולטי אייר עם 105 כ"ס צריכה להיות די זריזה.

נסה לעשות נסיעת מבחן כדי לבדוק את המערכת עצור וסע.

• תוכן חדש...