Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקשר לעמידה בשוליים? דיברנו על נסיעה במהירות של 80 קמ"ש בכביש 6, איל הגעת לעמידה בשוליים?

אני מבין מה אתה מנסה להגיד, שזה מסכן לנסוע יותר לאט מהתנועה שמסביבך, וזה מסוכן לבלום בפתאומיות, ואני אגיד לך יותר מזה, כל איתות שאתה מדליק (עלול להפתיע נהגים אחרים), כל מעבר נתיב שלך, כל בלימה, וכל האצה שלך יכולים להפתיע נהג אחר, אז בעצם כל מעבר נתיב שלך אתה מסכן נהגים אחרים.

הבנתי מההודעה הראשונה שלך מה אתה מנסה להגיד, הבעיה שאתה מביא דוגמאות שלא תואמות את זה.

לסיכום: כן, זה מסוכן להעיקף ע"י רכב שנוסע 50 קמ"ש יותר ממך (אבל המצב הזה נוצר לא בגלל פותח השרשור, אלא בגלל הממהרים), זה מסוכן לבלום בלימה חזקה, אבל גם לעבור נתיב, להבהב באורות גבוהים, לא לשמור מרחק של 2 שניות לפחות, לנסוע עם יד אחת על ההגה ועוד אלף ואחד דברים. הכביש הוא מקום מסוכן, וכמעט כל פעולה שלך עלולה לסכן אחרים, בפועל, נסיעה של 80 קמ"ש בכביש 6 היא הדבר האחרון שיסכן אחרים, מבין הרשימה שרשמתי פה.

נ.ב.- אני כן שומר מרחק של 2 שניות, לפחות, ואני לא מתיאש, מי שנכנס לפניי אני מאט שוב. גם כשאני צריך לנסוע מהר מאוד, אני תמיד מקפיד לשמור מרחק, אני ממליץ לך לנסות, אתה לא יודע איזו תחושת ביטחון זה משרה בנהיגה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפותח השרשור: תרשה לי לספר לך סיפור קטן.

מעשה שהיה כך היה. אני גר בבאר שבע. יום אחד כאשר חזרתי מהמכללה בה אני לומד ממש ממש בכניסה לבאר שבע עצר אותי שוטר. חשוב לציין כי אני נוסע בכל יום בכביש 40 שם כל הכביש מוגבל ל-90. בכל אופן עצר אותי השוטר ושאל אותי כמה נסעתי כמובן שעניתי לו שנסעתי 90 קמ"ש מאחר וזוהי המהירות המוגבלת בכביש זה וחוץ מזה שעוד רגע אני כבר מגיע לרמזור הכניסה לבאר שבע. אמר לי השוטר הנחמד כי אני בכלל נוסע בכביש שמוגבל ל-50!! האבסורד הוא שמיד לאחר הרמזור בתוך העיר הכביש מוגבל ל-70 קמש. בקיצור אחרי תחנונים רבים השוטר הסכים לרשום לי דוח על סך 250 ש"ח ללא נקודות.

המסקנה מהסיפור הזה זה שלא תמיד יש איזשהו הגיון בריא שעומד מאחורי הגבלות המהירות השונות בכבישים בארץ!!! ככה שגם אם יש לך כביש מאד מהיר שחלקו מוגבל ל-70 אל תנסה להבין למה הוא מוגבל למהירות זאת. והמלצתי לך זה שתרד למהירות זו ואין לך מה לדאוג אף אחד לא ייכנס בך!!!

בטח שלא כדאי לך לחטוף דוח בעודך נהג חדש!! שמעתי כל מיני שמועות זדוניות שנהגים חדשים שמקבלים דוח עוד עלולים לעשות טסט ותיאוריה מחדש... לא כדאי לך...

• תוכן חדש...