Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מזהה את הרכב הבא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירה של קיה אמנטי בארה"ב הוא החל מ - 25,000 דולר.

לשם השוואה ה - X TYPE של יגואר עולה בארה"ב החל מ - 30,000 דולר;

ה - S TYPE החל מ - 45,000 דולר;

ה - XJ החל מ - 60,000 דולר.

כל השוואה בין קיה ליגואר היא פשוט מעליבה...

פורסם
מצטרף לשאלה........

מה רע בקאיה? עיצוב מאוד דומה ליגואר, אם רמת הגימור כמעט זהה והמחיר נמוך יותר בהרבה, אין סיבה לא לרכוש אותה אם יש תקציב מוגבל (במכוניות כאלה כמדומני, זה לא ממש קיים).

יוסי.

לפי מה שאני מבין מדבריו של הבחור פה, כל מי שקנה יגואר ממש טיפש, היה לו את אותו הדבר רק אצל קאיה בחצי המחיר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

יונדאי וקאיה האלו פשוט מעתיקנים. הם לא יכולים לייצר עיצוב נורמלי ויפה משלהם, אז הם גונבים מיגואר.:| אני אישית לא רואה את עצמי בעתיד קונה מכונית של יונדאי או קיה (כי אין לי רישיון :wink: ), גם אם הם יהיו בעלות עיצוב של פרארי. תגידו שזה סטיגמה, אבל לטעמי יונדאי ו\או קיה היא אחת החברות היותר משעממות ואפורות בעולם הרכב.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

אם אני לא טועה האלנטרה הוצגה עוד לפני הניסאן

הנה דוגמאות טובות למכוניות יונדאי:

גטס

סנטה פה

קופה

XG

מטריקס

טראג'ט

אקווס לימוזין

הם התקדמו המון ואני חושב שמגיע להם פירגון על זה, תחשוב על זה שזאת חברה שאין לה וותק בתחום הרכב ושהרכבים הישנים שלה היו בכלל על בסיס מיצובישי (עד היום אפילו בתחום המסחרי)

באמת תחשוב על זה ככה, הם לא חברה שמייצרת מכוניות 100 שנה אלא הרבה פחות ואם קצב של חברות בנות מאה היו כמו של יונדאי אז היום היו חלליות (סתם בהגזמה)

haters will hate

פורסם

בימינו שאפשר לקנות תיכנון של מכונית מחברות כמו לוטוס.

עיצוב מחברות איטלקיות.

כל חברה דפוקה יכולה לייצר הכל.

פרוטון ממלזיה(מדינה איסלמית) עומדים להוציא דגמים מדהימים.

לוטוס עובדים על מנוע בלי ראש מנוע רגיל והוא ימכר במכוניות פרוטון.

מייטב הרכבים מקוראה

lineup_exp02.jpg

equus_2004.jpg

אייל

פורסם

אני לא מבין אתכם בכלל! מה אתם מתלהבים מהעיצוב? אפילו בצחוק לא הייתי חושב שזה יגואר או בנטלי! היא נראית כמו חיקוי עלוב וזה מה שהיא!! לא יותר!

פשוט מעצבן לדעת שמתלבשים על קו עיצובי של חברה אחרת ואז אשכרה מתלהבים מזה! כולה גימיק שיווקי מסכן ומי שקונה אותה מחפש פוזה מאנשים שלא מבינים במכוניות.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

חברת קי KIA משוויצה בפירסומים שלהם מי עיצב את המיתלים של ה Spectra

http://autos.yahoo.com/newcars/kia_spectra_sedan_2004/14493/style_features.html?p=all

2004 Kia Spectra Sedan

front Suspension

Independent Lotus Engineering Tuned MacPherson Strut Front Suspension With Coil Springs

rear Suspension

Independent Lotus Engineering Tuned Multi-Link Rear Suspension

Rear Stabilizer Bar

אייל

פורסם

כל המכוניות ברמת פאר, הקיא הזאת והתמונות האחרונות - נראות כמו רכבי פאר מהתחלת שנות ה90 כמו לקסוס LS ישנה או מרצדס S ישנה.

זה לא מגעיל אבל זה מיושן.

ד"א, מאזדה קסדוס נחשב סאלון או פאר?

• תוכן חדש...