Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים יש לי חשד שמישהו "רוכב" על האינטרנט שלנו, זה מתבטא בנפילות מהירות שדיי מתאימות להורדות גדולות.

יש דרך לבדוק כמה מחשבים מחוברים לרשת?

TFSI Power

פורסם

איזה ראוטר יש לך? כך אפשר יהיה להדריך אותך לתפריט שמציג את המחשבים המחוברים.

בלי קשר, ממליץ בחום לנעול את הרשת בסיסמה. אם יתלבש לך עליה איזה פדופיל, אתה עשוי לראות תא מאסר מבפנים עם תווית של סוטה עד שיבדקו את המחשב שלך ויגלו שזה לא אתה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הצלחתי למצוא את הרשימה דרך הממשק של הראוטר.

מוזר, אני מקבל כל הזמן פינגים גבוהים לכמה שניות ואז זה מסתדר לכמה שניות.

הרשת מוגנת בסיסמא.

TFSI Power

פורסם

נסה לחבר את המחשב ישירות למודם ולבדוק פינגים, כך תוכל לשלול או לאשר בעיה בראוטר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם זה ווינדוס 7, גש להתחל>רשת.

אם אין לך "רשת", לחץ לחצן ימני על שורת המשימות, בחר מאפיינים, לשונית תפריט התחלה, התאמה אישית, וסמן V על "רשת", אישור, אישור.

יש גם פקודה בCMD.

נסה net view

פורסם
נסה לחבר את המחשב ישירות למודם ולבדוק פינגים, כך תוכל לשלול או לאשר בעיה בראוטר.

המחשב שלי מחובר ישירות. תמיד תהיה לי העדפה לRJ על אל-חוטי, גם אם זה אומר כבל 25 מטר שמגיע מקומה למטה דרך הגג8).

גם במחשבים אחרים הפינגים לא כל כך יציבים, כל כמה שליחות יש איזו קפיצה של בערך פי 2 למשך שנייה או שתיים ואז זה חוזר.

TFSI Power

פורסם

מה הכוונה ישירות?

המחשב מחובר ישירות למודם או ישירות לראוטר, או שמא המודם והראוטר הם אותו המכשיר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בעיה, ככה יותר קשה להאשים מישהו ספציפי.

דבר עם הספקית שלך, ואם לא יעזור דבר עם חברת התשתית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...