Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאמין שאם תנסה למכור מאזדה 3 בת שלוש שנים, תחזור אלינו עם מסקנות מעט אחרות.

אני אצטרך למכור אותה בסכום נמוך מהמחירון, אבל ירידת הערך תהיה עדיין קטנה בהרבה מאשר מגאן מקבילה.

פורסם

אני חושב שהבחור בפנדה הבין טוב מדי את דעתי תפסיק לדבר שטיות בדיוק כמו שאמר הבחור בעל הפיאט רכב אינו השקעה בבנק הרכב יתרסק תמיד כמה ואיך זה כבר תלוי בפרמטרים אחרים הסיפור של הרנו מגאן אינו שייך ושונה לחלוטין. הבחור בפנדה ( סליחה שאני קורא לך הבחור בפנדה אבל זה מה יש :-D)

פורסם
גם אם הרכב נמכר מתחת למחירון, הנחת המוצא של המוכר הוא שההפסד יהיה קטן יותר בטויוטה/הונדה/סוזוקי/מאזדה בהשוואה ברנו/סיטרואן. עם כל השינויים בשוק הרכב, ההנחה הזו הייתה ונשארה נכונה לחלוטין.

ההנחה הזו שייכת לעבר, ופרימיטיבית לחלוטין!

פורסם
אני אצטרך למכור אותה בסכום נמוך מהמחירון, אבל ירידת הערך תהיה עדיין קטנה בהרבה מאשר מגאן מקבילה.

אולי ירידת הערך תהיה קטנה מהמגאן, אבל מחיר המחירון של מאזדה 3 וסיטרואן C4 או פיג'ו 308 מאותו שנתון יהיה כמעט זהה.

אבל היי, אל תיתן לעובדות לבלבל אותך.

השורה התחתונה (שנטחנה עד דק פה בפורום), היא שהאמירות הנבובות של 'יפניות שומרות על הערך' ו'צרפתיות נופלות במחירונים' היו נכונות בעבר אך כבר לא תופסות היום באופן גורף.

פורסם
ההנחה הזו שייכת לעבר, ופרימיטיבית לחלוטין!

אתה מוזמן לחפש דוגמאות במחירונים או בלוחות שסותרות את מה שאני כותב. בהצלחה!

פורסם
אתה מוזמן לחפש דוגמאות במחירונים או בלוחות שסותרות את מה שאני כותב. בהצלחה!

כמובן שעדיין הטיוטה או המאזדה או ההונדה יהיו יותר טובות בסעיף זה אבל להגדי שבאופן דרסטי יש הבדל? לא אי אפשר להגיד

פורסם

תודה לכל העונים!

אני מעדיפה אוטומט (לא יודעת אם זה תירוץ, אבל בכל זאת - העליות של ירושלים... :wink: ).

מישהו יודע להגיד אם יש עדיפות לסוזוקי (ספלאש/ אלטו) או לטויוטה יאריס?

רינת

פורסם

שמי יוליאן :-D

האלטו אוטומטית די עגלה. היאריס אמינה,מנוע לא רע אך גיר לא ממש מוצלח בהעברת הילוכים חלקה.

לדעתי את יכולה לבדוק את הפיקנטו,מנוע די זריז,מאובזרת ובלסופת של כ 3 אלף תקני רכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...