Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הוצאתי את הגג ש להמכונית וקניתי לבד.הבד הקשה הזה שטיח קיר זה ניקרא גם.אכשיו יש בחלק של הגג שהוצאתי אותו קיפולים של הפח אכשיו אני לא מצלייח לקפל יפה את הלבד איך אני אמור עשות את זה ראיתי שיש מדריך לזה או שיש לכם רעיונות תיתנו לי בבקשה??

פורסם

אם אתה מדביק ישירות לפח אז ככה:

א. תחתוך את הלבד לפי מידת הגג (תבדוק עם מטר ותוסיף קצת רזרבות) לא בעיה

ב. תמרח על הגג דבק מגע

ג. תניח את הלבד הפוך על הרצפה ותמרח עליו דבק מגע. אין מה לדאוג לגביי התייבשות הדבק

ד. אחרי שנתת לדבק מספר דקות להתייבש

תכנס לרכב ותתחיל להדביק מהחלק האחורי , תוודא שאין כפלים ותמשיך קדימה, לקורות שעל הגג תצמיד את הלבד בעזרת שפכטל או אפילו סכין יפני (כשהוא סגור) תצמיד אותו חזק מימין לשמאל או להפך ותמשיך קדימה עד לקורה הבאה.

קשה לי להסביר את זה ככה... מקווה שעזרתי

haters will hate

פורסם

הרבה יותר נוח לעבוד הפוך

תהפוך את האוטו על הגג, אם תצתרך עזרה עשיתי זאת בעבר, ואז תעשה את כל מהשבנצי אמר.

בהצלחה

מייק

אש"ט

אירגון לשחרור טלטלים

פורסם
הרבה יותר נוח לעבוד הפוך

תהפוך את האוטו על הגג, אם תצתרך עזרה עשיתי זאת בעבר, ואז תעשה את כל מהשבנצי אמר.

בהצלחה

מייק

אתה זה האינסטלטור?

fix_a_car2.jpg

• תוכן חדש...