Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לאמא שלי יש סוזוקי סוויפט שנת 2010 שעברה (תופים..!) 6500 ק"מ :lol:

בספר הרכב שלה רשום שצריך להחליף פלאגים כל 30,000 או שנתיים (המוקדם מביניהם), רצוי מאירידיום. אני מביא למוסך את השמן, וגם משגיח שהם מחליפים נוזל בלמים כראוי ולא רק במיכל העודפים.

האם זה הגיוני שאחרי שנתיים צריך להחליף פלאגים, ועוד ברכב שנסע כל כך מעט?

כמה להערכתם טיפול כזה אמור לעלות, ועל מה לשים לב בנוסף? הרכב נוסע בעיקר בעיר, נסיעות קצרות.

האם כדאי להחליף שמן גיר? (התיבה אוטומטית). אציין כי שמן הגיר שנדרש בספר הרכב לא מוכר לי. משהו של סוזוקי או mobil.

פורסם

רצוי לעקוב אחרי הוראות היצרן.

נכון שהפלאגים בקושי עבדו אבל גם להם יש אורך חיים שהוא לא רק בקילומטרים וחבל לקחת סיכון אפילו אם הוא מזערי מאחר ופלאג שמתפרק לתוך הצילנדר זה לא תענוג (מקרה קיצוני אבל עלול לקרות).

אין מה לגעת בשמן גיר לטעמי.

וברכב שנסע כל כך מעט יש להקפיד על החלפת שמן ופילטר בזמן (יכול להיות שאפילו מצב כזה של נסיעות קצרות נחשב לתנאים קשים ואז יהיה מומלץ לעשות טיפולים במרווחים יותר קצרים - בדוק בספר הרכב).

בדוק פילטר אוויר (הייתי מחליף וזהו אם לא הוחלף).

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...