Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנסה אצל אחים יזדי 03-9570000 בעקרון אני לא רואה בעייה בכך שמכסה המנוע סגול - קצת גיוון בחיים לא יזיק :-)

כן, מספיק עם הקבעון הזה :-P

תודה מראש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון מהשטח...

הבחור שהחליט לתקן את האוטו לקראת סיום... הרדיאטור ,הצנרת והמאווררים מורכבים ועובדים ... הפנסים סודרו ומכסה מנוע הוחלף כרגע במכסה חלופי (לא סופי בצבע אפור) בוצעו עבודות פחחות - אין לי מושג בדיוק מה.

מה שחסר זה המעבה של המזגן... וכאן מתחיל הסיפור...

ששאלתי אותו בהתחלה כמה יעלה לי להחזיר את הרכב לקדמותו הוא תיאר לי את התקלות ובינהן שהמעבה הלך...

נתתי לו מגבלה של מחיר ואמרתי לו שאם הוא מצליח במסגרת התקציב הזה לסדר הכל שיסדר אם לא , שיוותר!

היום התקשרתי אליו לשאול מה שלום האוטו... והוא אמר שמחר הוא מסיים ונותן לי אוטו... אז שאלתי אותו אם הוא מצא בסוף מעבה למזגן? אז הוא ענה לי שלא וזה לא אמור להיות קשור אליו ... זה מיזוג וברור שמילוי גז וואקום (אין לי מושג מה זה) גם לא קשור אליו.

אז שאלתי אותו לאיזה ממחיר הגענו ...כמובן שהוא הגיע למקסימום של התקציב...:x ושמעבה + העבודה עליו זה בערך 600 ש"ח...

מה שאותי מרגיז זה , שלא תכננתי להוציא עוד 600 ש"ח ואם הייתי יודע את זה מראש הייתי משבית את האוטו!

מה לעשות?!

אופציה אחת : התיקון יעלה 2500 + להוסיף 600 ש"ח... יש לאוטו טיפול + טסט עוד 3 שבועות ...1500 לפחות...

אופציה שניה : למכור לבחור את האוטו כמו שהוא בלי לשלם על התיקון ב 1200 ש"ח...

נ.ב. באוטו יש מצבר בן חודשיים וארבעה צמיגים של דנלופ שעלו 950 ש"ח בני שנה...שכמעט ולא נסעו

אני פשוט כנראה לא בנוי להתעסקות הזו ... :cry:

פורסם

לא יודע אם כדאי לך להשבית את הרכב, לקנות רכב חדש במצב נסיעה תקין או רכב שצריך יישור קו משנתון נמוך יעלה לך לא פחות...

זה אגב היו גם השיקולים שלי האם לבצע טיפול ראש מנוע בסופר לנסר שנת 97, כי אם לא אז כנראה שהוא היה נזרק איפשהו..

Opel Adam S 2017

פורסם

אם האוטו במצב טוב, 600 ש"ח ישברו אותך?

לדעתי האישית עדיין שווה לתקן, להמשיך לנסוע ולהנות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם הרכב מבחינה מכנית במצב מצוין ויחזיק עוד המון זמן שלם כבר את מה שצריך למרות שכסף לא גדל על העצים זה בטוח וקח את האוטו חזרה. ההוצאה לא קטנה אך זה יישתלם לך בסופו של דבר וזה מה שחשוב.

פורסם
אם האוטו במצב טוב, 600 ש"ח ישברו אותך?

לדעתי האישית עדיין שווה לתקן, להמשיך לנסוע ולהנות.

זה פשוט 600 ש"ח יותר מידי... גם 2500 היה נראה לי הרבה מלכתחילה להשקיע באוטו כזה ישן ...שאחד כזה יד שניה נמכר ב 5000...

זה ה 600 ששברו את גב הגמל... וגרמו לי לחשוב על כל הסיפור מחדש...

אם הרכב מבחינה מכנית במצב מצוין ויחזיק עוד המון זמן שלם כבר את מה שצריך למרות שכסף לא גדל על העצים זה בטוח וקח את האוטו חזרה. ההוצאה לא קטנה אך זה יישתלם לך בסופו של דבר וזה מה שחשוב.

אני כבר לא יודע אם מבחינה מכנית הוא במצב מצויין... אני רק יודע קילומטרז' ויודע גם שלהעביר אותו טסט זה לא ממש כיף...וכל פעם משהו קטן אחר מתקלקל 300 ש"ח פה 200 ש"ח שם ... ובעיקר זמן וטרטור

אני איש טכני מאוד אבל בתחום הרכב אני לא מבין כלום!

בתמונות אחרי התאונה הפרונט של האוטו ממש התעקם.

אם שיקמת את האוטו אחרי כל זה ב3000 שקל זה ממש זול.

זה מוסכניק שעושה עבודות פרטיות בחניה...והיה לו כזה אוטו לפירוק (שעלה לו 700 ש"ח) אז חלקים כמעט לו עלו לו ... רק פחחות אני חושב שהוא הלך לחבר שלו ...

אני שוקל ללכת על אוטו אחר , יקר יותר אבל לפחות שיתן לי קצת יותר שקט ...

האוטו הזה נועד להסיע ילדים מה שחושב לי זה גם הבטיחות... מה שלא נראה לי שלמיצובישי יש ...

אשמח לדעות נוספות ,

המון תודה

פורסם

למה למכור לו ב-1200 אם תוכל להוסיף לו 600 ולמכור לבד ב-5000?

אני אחרי תיקון של הרכב לא הייתי מוכר אותו. כבר תיקנת והשקעת, תהנה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
למה למכור לו ב-1200 אם תוכל להוסיף לו 600 ולמכור לבד ב-5000?

אני אחרי תיקון של הרכב לא הייתי מוכר אותו. כבר תיקנת והשקעת, תהנה.

אלעד

ת'אמת זו הסיבה שאני חושב למכור. כי 2500 + 600 + 1200 זה כבר 4300 ...ולדעתי הוא יתן על הרכב גם 1500

ואז זה בעצם למכור את האוטוכמעט במחיר שלו בלי לחפש קונה

פורסם

ממה שאנחנו או אני לפחות הבנתי זה ששילמת לו כבר על התיקון אך אם לא שילמת לו כלום עדיין ואתה בהחלט חושש לבלות יותר מידי במוסכים וללא שקט נפשי לגבי האוטו בהמשך תן לו אותו שייתן 1500 ש"ח וסאלאמאת! חפש לך רכב טוב יותר.

פורסם
ממה שאנחנו או אני לפחות הבנתי זה ששילמת לו כבר על התיקון אך אם לא שילמת לו כלום עדיין ואתה בהחלט חושש לבלות יותר מידי במוסכים וללא שקט נפשי לגבי האוטו בהמשך תן לו אותו שייתן 1500 ש"ח וסאלאמאת! חפש לך רכב טוב יותר.

אני עדיין לא שילמתי לבחור...

והוא תמיד אמר שהוא מעוניין לקנות אותו ... כנראה שהוא פשוט יודע לתקן אותו לבד והא ראה שהאוטו שמור יחסית לגילו

זה כנראה מה שאעשה ...שיקח את האוטו...אין לי כוחות כבר

עכשיו הבעיה שאני צריך למצוא רכב באזור ה 20 אלף...

ראיתי ניסאן אלמרה 2003, 130,000 ק"מ.. ושמעתי על האלמרה דברים טובים

להכנס עכשיו לחיפושי אוטו...אין לי את הזמן לזה

בבית עם חמישה ילדים בחופש (!!)

פורסם
אני עדיין לא שילמתי לבחור...

והוא תמיד אמר שהוא מעוניין לקנות אותו ... כנראה שהוא פשוט יודע לתקן אותו לבד והא ראה שהאוטו שמור יחסית לגילו

זה כנראה מה שאעשה ...שיקח את האוטו...אין לי כוחות כבר

עכשיו הבעיה שאני צריך למצוא רכב באזור ה 20 אלף...

ראיתי ניסאן אלמרה 2003, 130,000 ק"מ.. ושמעתי על האלמרה דברים טובים

להכנס עכשיו לחיפושי אוטו...אין לי את הזמן לזה

בבית עם חמישה ילדים בחופש (!!)

לחפש רכב זה לא פשוט...

ניסן רכב טוב, יונדאי רכב לא רע,וטויוטה גם כן

רק צריך לחפש טוב.

פורסם

אין לך כוח לחפש אוטו ועדיין אתה מוכן לתת לו את הרכב שלך.

הבנאדם זיהה רכב בהזדמנות. הוא ירכיב מהמכוניות שיש לו רכב אחד וימכור.

לדעתי אל תמכור.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...