Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב שנקנה לפני שנה מאדם מבוגר ששמר וליטף את האוטו במשך המון שנים (מעל 10)

קילומטראז' : 115,000 ק"מ פלוס מינוס..

אתמול האוטו עבר תאונה בה הנהג נכנס במשאית מאחורה שעצרה עצירה פתאומית...(ב"ה , כולם בסדר)

בגלל שהמשאית יחסית גבוהה , מה שקרה זה שמכסה המנוע נמעך ומשך איתו את הרדיאטור לכיוון המנוע (ממש עד המנוע)...כולל כל המתכות שמחזיקות את הרדיאטור וסביבתו. גם הפנסים נשברו .

נראה שאיזור המנוע והלאה לא נפגע כלל...דרך אגב האוטו מתניע ונוסע ללא רעשים חשודים...

השאלה היא האם יש טעם בכלל להכנס לתיקון של דבר כזה? רק מהסיבה שהאוטו היה מצויין ! ועם קילומטראז' יחסית נמוך...

והוא שירת את המטרה בגללו הוא נקנה... כרכב משני לאשתי להתנייד עם הילדים.

אם לא מתקנים, אז מה עושים? הצמיגים חדשים, מצבר חדש... חבל עליו :-(

רציתי להעלות תמונה , רק שאין לי כרגע , אעלה מחר.

פורסם

א' כל אני מקווה שאתה לא מתניע ונוסע באוטו שהוא לאחר תאונה, אם הרדיאטור נמשך עד כיוון המנוע זה בהחלט משהו שלא אמור לקרות, ואני מתאר לעצמי שהרדיאטור אולי גם לא עובד ב 100% מאיך שהוא אמור לעבוד.

רק בכניסה למוסך או ע"י מישהו מומחה עפ"י תמונה נוכל לדעת עד כמה הנזק רציני..

אני אישית נוסע ברכב דומה שנת 97, והוא לא בדיוק שיא הבטיחות, אני מקווה שלא נגרמה לך איזשהי הרס בשאסי.

Opel Adam S 2017

פורסם
א' כל אני מקווה שאתה לא מתניע ונוסע באוטו שהוא לאחר תאונה, אם הרדיאטור נמשך עד כיוון המנוע זה בהחלט משהו שלא אמור לקרות, ואני מתאר לעצמי שהרדיאטור אולי גם לא עובד ב 100% מאיך שהוא אמור לעבוד.

רק בכניסה למוסך או ע"י מישהו מומחה עפ"י תמונה נוכל לדעת עד כמה הנזק רציני..

אני אישית נוסע ברכב דומה שנת 97, והוא לא בדיוק שיא הבטיחות, אני מקווה שלא נגרמה לך איזשהי הרס בשאסי.

כאשר הגרר הוריד את האוטו, התנענו אותו כדי להכניס אותו לחניה... נסיעה של 10 מטר... וברור לי שהרדיאטור לא עובד בכלל! מאחר וכל הצנרת שלו התרסקה...וכל המים נזלו...

יש לנו מוסכניק שאמור להסתכל על הרכב בימים הקרובים. אבל חשבתי אולי לקבל מידע מהחבר'ה פה...

המכה היא בחלק העליון (במכסה המנוע) והוא זה שגרר את הרדיאטור... אני מקווה לא נגרם הרס לשאסי שעד כמה שאני מבין הוא החלק התחתון של האוטו...

גילוי נאות, אמנם יש לי חוש טכני אבל אני לא מבין ברכבים כמעט כלום...זה הרכב הפרטי הראשון שלי ... 8)

פורסם

תתחדש על הרכב ומיצטער לשמוע על התאונה. דבר ראשון גם אם יש נגיעה קלה בשאסי זו לא סיבה לזרוק את האוטו לפח. תקנו מה שאתם יכולים וצריכים שיהיה כמה שיותר בטיחותי והאוטו יכול להחזיק עד המון שנים יפות. כמו כן תעלה לפה את הצעת המחיר שנחווה דעתינו על מנת שלא ייקרעו לך את הכיס.

פורסם
תתחדש על הרכב ומיצטער לשמוע על התאונה. דבר ראשון גם אם יש נגיעה קלה בשאסי זו לא סיבה לזרוק את האוטו לפח. תקנו מה שאתם יכולים וצריכים שיהיה כמה שיותר בטיחותי והאוטו יכול להחזיק עד המון שנים יפות. כמו כן תעלה לפה את הצעת המחיר שנחווה דעתינו על מנת שלא ייקרעו לך את הכיס.

אני בהחלט אעלה את הצעת המחיר... אבל כמו שאני מכיר את הנושא יכולים להגיד לי שהעלות היא X ותוך כדי עבודה פתאום יצוצו דברים נוספים...

הבעיה שמלבד הרדיאטור , כל הצנרת שלו וכמה מוטות מתכת נמעכו... כל הדברים האלה ברי השגה? וגם מכסה מנוע מעוך... :?

אוףףףף חבל שהתמונה לא עלי....

פורסם

הכל בר השגה כיום אין לך מה לדאוג. אתה מבחינתך תבקש הצעת מחיר סופית בלי הפתעות למיניהם. הרי זהו תפקידו של המוסך לראות את הנזק במדוייק ולתת על כך הצעת מחיר. שלא יישחקו איתך משחקים ויצוצו עוד דברים פתאום ותגיע למצב שאתה משלם יותר משווי הרכב. מחכים לעידכונים...

פורסם

מזכיר לי סיפור של עצמי.... רק שנכנסתי בזמנו עד הדייטסו שרייד של אמא שלי בגיפ אולי ב 20 קמש ובגלל שהוא היה יותר גבוה ופגעתי בגלגל ספייר מאחורה אז הוא דחף לי את הגשר של הרדיאטור פנימה אבל לא היה נזל חוץ מנזק פח ברכב שלי.

לגבי הרדיאטור תצטרך להחליף לגבי זה אין ספק , גשר כנראה שגם ותלוי איך הפנסים אצלך תלויים אם הם על הגשר העליון יכול להיות שהם גם נפגעו באזור שם. לא רואה עוד משהו מעבר לזה אולי המזגן ניפצע.

השאלה מה לגבי הוונטה? נשברה גם?

אם היא מטופלת ושמורה אני ממליץ לטפל מן הסתם קודם לקבל הצעת מחיר ותעלה אותה.

Honda Civic 1997

פורסם

2 פנסים מפירוק יעלו בין 200 ל 300 שח

מכסה מנוע בין 300 ל 500 שח

פחחות בערך בין 700 ל 1500 תלוי בהרבה דברים

רדיאטור כולל עבודה בין 500 ל 700

אני מעריך שתצא בנזק של בין 2500 ל 3000

במידה והרכב שמור נוסע טוב המנוע בריא

אז כדאי לתקן ולהמשיך להנות מהרכב

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
קשה כך לדעת אם יש נגיעה בשילדה אבל אני מאמין שאין ומקווה שאין. עיקר המכה היא בחלק העליון. יש כבר הצעת מחיר?

לא , עדיין אין! מאחר ותוך כדי שהכנסנו את הרכב לחניה הרכב עלה לי על הרגל ויש לי שבר באגודל וזה כואבבבב :cry:

אני מאמין שבימים הקרובים אני אטפל בזה...

2 פנסים מפירוק יעלו בין 200 ל 300 שח

מכסה מנוע בין 300 ל 500 שח

פחחות בערך בין 700 ל 1500 תלוי בהרבה דברים

רדיאטור כולל עבודה בין 500 ל 700

אני מעריך שתצא בנזק של בין 2500 ל 3000

במידה והרכב שמור נוסע טוב המנוע בריא

אז כדאי לתקן ולהמשיך להנות מהרכב

נשמע לי טוב... אני מקווה שבאמת זה יהיה סכום כזה.. אם כן אני כנראה אתקן!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון...

מוסכניק שאני מכיר מהשכונה החליט לנסות לשקם אותה...

נתתי לו הגבלה במחיר ל 2500 ש"ח כולל עבודה וחלקים...

היה לו רכב כזה שהוא קנה לחלקים , אז הוא החליף את הרדיאטור והפנסים...

נשאר להשיג מכסה מנוע (שלו סגול) ומעבה למזגן ...איפה מחפשים? אשמח להפניה

תודה

פורסם

תנסה אצל אחים יזדי 03-9570000 בעקרון אני לא רואה בעייה בכך שמכסה המנוע סגול - קצת גיוון בחיים לא יזיק :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תנסה אצל אחים יזדי 03-9570000 בעקרון אני לא רואה בעייה בכך שמכסה המנוע סגול - קצת גיוון בחיים לא יזיק :-)

תודה! יש להם מעבה של מזגן, נראה לי שאקנה מהם, אבל אין להם מכסה מנוע.

אשמח לעוד מקומות...תודה

• תוכן חדש...