Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי דייטסהו סיריון 2008 בעלת 72000 ק"מ.

עברתי טיפול קטן היום.

מספר שאלות:

1) הבנתי שאין מסנן דלק לרכב לאחר ששאלתי מדוע לא הוחלף בטיפול היום וגם לא בטיפול הקודם מסנן.

הציעו לי לשים תוסף שהם ממליצים על מנת לנקות את האוטו. התוסף עולה 100 שקל.

האם כדאי לשים? האם באמת יש צורך בניקוי כלשהו בעזרת תוסף כאשר אין מסנן דלק ברכב?

2) במהירות גבוהה מ80 ומעלה בערך, כאשר לוחצים על ברקס לא בצורה עדינה, לחיצה בחוזק בינוני ומעלה, שומעים רעש של כאילו המנוע משמיע רעש גבוה נשמע כמו מטוס נוחת.

הצגתי את הבעיה למוסכני' רק אחרי הטיפול אז טען כי הבעיה לא מהמנוע וכנראה זה משהו שקשור לזווית בלימה של הרכב במהירויות האלה. קבענו כי אני אחזור בשנית ביום אחר. אמר כי הבעיה יכולה להיות מאוד קלילה. כמו כן אמר כי איתור הבעיה יכול לקחת רבע שעה אם זה משהו פשוט או אפילו 4 שעות אם זו בעיה שיהיה קשה לאתר.

ממה לדעתכם נובע הרעש?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

לא צריך שום תוסף סתם חלב על הכסף.

פעם ראשונה שאני שומע שאין מסנן דלק ברכב. יכול להיות שהמסנן אצלך יושב צמוד למשאבה בטנק דלק עצמו.

לגבי הרעשים יכול להיות צלחות ורפידות בלם.

פורסם

תודה על התשובה.

שחכתי לציין פרט חשוב: היום בטיפול הוחלפו רפידות וצלחות שהיו גמורים. החלפתי לצלחות חדשות ורפידות מקוריות שעולות 300 שקל יותר מהתחליפיות.

הרעש נשאר אותו הדבר אחרי ההחלפה.

בקשר למסנן, נאמר לי שיש מכוניות בלי מסנן דלק ושלי אחת מהן. אשמח לשמוע אם זה נכון כמובן למרות שלא חושב שיש סיבה כלשהי למוסך לשקר לי לגבי זה.

פורסם

אני אכן אעשה זאת אך אני (לא מבין גדול) והמוסכניק (שאמור להיות מבין גדול-המצב לא טוב אם לא) אמרנו כי אם הרעש היה כך לפני ההחלפה, ונשאר כך גם לאחר ההחלפה היום, כנראה הקשר לצלחות ולרפידות הוא מקרי בהחלט.

זה למה הוא התחיל לדבר על זוויות של בלימה ואולי מתלים או אולי סתם גומיה שלא יושבת כמו שצריך.

פורסם

מקפיץ כי היום הכנסתי שוב למוסך את האוטו למטרת איתור הבעיה.

הם לא הספיקו היום לאתר את הבעיה אך בינתיים החליפו 2 גומיות שהבנתי קשורות למוט יצוב או משהו כזה. טוענים כי לאחר ההחלפה המצב יותר טוב אך לא נפתר לגמרי.

השארתי לצערי את האוטו במוסך :(

אמרו לי כי הבעיה קשורה ליצוב של האוטו בבלימה ולהשארת הגלגלים מיוצבים על הכביש, משהו בסגנון.

מה לדעתכם זה יכול להיות? ומה העלות לדבר כזה?

אני פשוט מעדיף לדעת לאן אני נכנס ולהגיע עם ידע מינימלי לבעיה.

תודה רבה

• תוכן חדש...