Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב.....עד 130 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרות מצויינת שתוכל למצוא היא המאזדה 6 2.3 ליטר.

תוכל למצוא אחת משנת הדגם 03 עם קילומטרז' נמוך במחיר של כ-130 אלף ש"ח.

הרכב מצוייד במושבי עור, קונסולה דמוי אלומיניום, 2.3 ליטר, טיפטרוניק, חימום למושבים, סאנרוף ועוד..

לדעתי זוהי אופציה מצויינת, במיוחד לאור השנתון הגבוה והקילומטרז' הנמוך(שתוכל למצוא).

בהצלחה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופציה נוספת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=42763

אני לא אייעץ לך על מה ללכת, אני רק נותן לך אופציה נוספת. יש לך עכשיו גם אופציה גרמנית בנוסף לצרפתייה הנאה שהוצעה לך. אני חייב להוסיף שהאופציה של הצרפתייה מאוד מושכת.

גילוי נאות, אני בעל הרכב.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

ההצעה של בעל הC5 מפתה לדעתי.

אבל אני מצאתי "דיל" לר רע לטעמי בלוח פוקוס באחת הפרסומות.

מאזדה קסודוס9,שנת 2000-2001[לא זוכר כבר]מושבי עור,טלפון GSM,ועוד הרבה אקטרוניקה,ב110K.לדעתי,כדאי לבדוק.

אם לא זה,אני הייתי הולך על הC5.

בהצלחה!

פורסם

אם פאר ונוחות זה מה שמשנה לך, קח את הC5. באמת אופציה נהדרת.

לגבי מנוע ה1.8, אין כאן שום עניין ל"מומחים". הנתונים היבשים מראים שהמכונית פשוט חלשה.

אין כאן שום מקום לאינטרפרטציה סובייקטיבית של מומחה כזה או אחר - היא איטית.

אולי היא מספיקה לאנשים מסויימים (אני לא רואה סיבה לבקש יותר בשביל לנוע בגוש דן), אבל באופן אבסולוטי - היא יותר איטית מחתול פיסח על משטח קרח חלקלק (איזו מטאפורה, תודו).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם פאר ונוחות זה מה שמשנה לך, קח את הC5. באמת אופציה נהדרת.

לגבי מנוע ה1.8, אין כאן שום עניין ל"מומחים". הנתונים היבשים מראים שהמכונית פשוט חלשה.

אין כאן שום מקום לאינטרפרטציה סובייקטיבית של מומחה כזה או אחר - היא איטית.

אולי היא מספיקה לאנשים מסויימים (אני לא רואה סיבה לבקש יותר בשביל לנוע בגוש דן), אבל באופן אבסולוטי - היא יותר איטית מחתול פיסח על משטח קרח חלקלק (איזו מטאפורה, תודו).

טעות - מנסיון, חתול פיסח על משטח קרח חלקלק יגיע, עם מעט עזרה ממחבט בייסבול, למהירות של 100 קמ"ש בתוך 17.85 שניות (בממוצע, תלוי כמובן במזג האויר ובמצב הבטחוני), מה שאומר שה-C5 1800 מהירה יותר בכשלוש שניות... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני לעומת זאת הייתי בוחר באלפא 156 או באוודי.

אולי הסיטרואן באמת יציבה - אבל כמה כבר עומדים לנסוע על מגבלות האחיזה של כזה אוטו?

לא הרבה.

האלפא היא המהנה ביותר לנהיגה כניראה, אך שמירת הערך שלה היא על הפנים, והאוודי היא היוקרתית ביותר (חיצונית בטוח, פנימית גם).

היתרון הגדול של הסיטרואן על שני אלו היא הנוחות האבסולוטית שיש שם. האוטו פשוט נוסע בזכות הבולמים שלו בצורה שמפתיעה רבים.

אבל, האוטו מבקר פה ושם במוסכים, כניראה יותר מאשר האוודי.

הייתי בוחר בין האלפא לאוודי. האלפא - אם אני מאוהב בעיצוב ואוהב לנהוג - האוודי אם אני מחפש את היוקרה, והנוחות.

בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם
אני לעומת זאת הייתי בוחר באלפא 156 או באוודי.

אולי הסיטרואן באמת יציבה - אבל כמה כבר עומדים לנסוע על מגבלות האחיזה של כזה אוטו?

לא הרבה.

האלפא היא המהנה ביותר לנהיגה כניראה, אך שמירת הערך שלה היא על הפנים, והאוודי היא היוקרתית ביותר (חיצונית בטוח, פנימית גם).

היתרון הגדול של הסיטרואן על שני אלו היא הנוחות האבסולוטית שיש שם. האוטו פשוט נוסע בזכות הבולמים שלו בצורה שמפתיעה רבים.

אבל, האוטו מבקר פה ושם במוסכים, כניראה יותר מאשר האוודי.

הייתי בוחר בין האלפא לאוודי. האלפא - אם אני מאוהב בעיצוב ואוהב לנהוג - האוודי אם אני מחפש את היוקרה, והנוחות.

בהצלחה.

בן, מה זה העצות האלו... איפה קראת שהוא עומד לנהוג על מגבלות האחיזה? לא צריך אלפא בשביל זה, למרות שהיא אלטרנטיבה מעניינת. הסיטרואן בכל מקרה תהיה מפנקת יותר ונראה לי שזה מה שחשוב לו. אאודי במחיר כזה לא תהיה יותר מפנקת מה-C5 בשום מצב. לסיטרואן יתרונות רבים בדמות נוחות, איבזור, מנוע. דברים שלא תשיג בשום רכב משנות ה-2000 בכזה מחיר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איפה קראת שהוא עומד לנהוג על מגבלות האחיזה? לא צריך אלפא בשביל זה, למרות שהיא אלטרנטיבה מעניינת. הסיטרואן בכל מקרה תהיה מפנקת יותר ונראה לי שזה מה שחשוב לו. אאודי במחיר כזה לא תהיה יותר מפנקת מה-C5 בשום מצב. לסיטרואן יתרונות רבים בדמות נוחות, איבזור, מנוע. דברים שלא תשיג בשום רכב משנות ה-2000 בכזה מחיר...

רוני

לא קראתי שהוא עומד לנהוג על מגבלות האחיזה - אך כשהמליצו לבחור פה על הסיטרואן C5 כתבו כאן:

ודרך אגב - כבוגר אלפא 156 2500 ידנית משופרת, אני שמח לבשר לך שהסיטרואן אוחזת יותר טוב. הרבה יותר טוב. השבוע "נתתי סיבוב" לחבר טוב שהיה עד לאחרונה בעליה של אימפרזה טורבו פרודרייב 2002 משופרת, ואפילו הוא התפלא מרמת האחיזה הגבוהה במצב "ספורט"

דובר כאן על רמות האחיזה הגבוהות שלה - אישית אני רק ציינתי שלדעתי זה לא עד כדיי כך חשוב, בגלל שהוא כניראה לא עומד לנהוג על מגבלות האחיזה ולכן זה לא כזה משנה.

אגב,

למה אתה כ"כ בטוח שבמחיר הנ"ל שום אוודי לא יכולה לפנק עד כדיי כך?

האוודי שהוצעה כאן (מנוע 2.4, שנת 2000, כל התוספות שיש) - אני לא חושב שהיא תפנק פחות מאשר הסיטרואן. ממש לא. היתרון היחידי של הסיטרואן על האוודי הוא שהסיטרואן תיהיה כניראה נוחה יותר בעקבות מערכת הבולמים המתקדמת.

הלא כך?

אני מקווה שכרגע העצה שלי ברורה יותר.

פורסם

האוודי - שנת 2000, מנוע 2400, מחירון: 127,000.

למה אתה חושב שהיא תפנק פחות מ C5? אולי טיפה פחות נוחה (כמו שכבר צוין פה) אבל יוקרתית יותר (אחרי הכל - סיטרואן לא יוקרתית כמו אוודי) ומאובזרת מאוד.

האלפא טובה למקרה שהוא רוצה ליהנות מהנהיגה באוטו, אבל לפי הדרישות של הבחור פה אני חושב שהבחירה שלו צריכה להיות בין הסיטרואן, לאוודי.

פורסם

האוודי יוקרתית יותר מבחינה חיצונית.

מה יהיה יותר יוקרתי,

AUDI A4, או סיטרואן C5?

האודי תיהיה יוקרתית יותר.

מבפנים -

התמונה שהבאת כאן היא לא האוודי A4 עם כל האבזור שיכול להיות. לזאת אין כסאות עור וכו'. לאודי A4 הכי מפוארת יש כיסאות עור למשל, והגה מעץ (אני חושב).

ככה שהאוודי הזו רחוקה להיות מהכי מפוארת שיש.

מבפנים שתיהן מאובזרות מכל טוב, ואני לא בטוח שהסיטרואן יותר או האוודי יותר.

אגב,

ה C5 לא קבעה סטנדרט איבזור חדש, היא קבעה סטנדרט של נוחות חדש.

פורסם

טוב למען הסר ספק האודי של אלון היא מבין האודי הכי מפוארות שראיתי !

והיא ממש לא דומה לתמונה של תא הנוסעים שהוצג כאן .

תרומתי מסתיימת פה בעיקרון מפני שהאופציות כבר מובנות וברורות ... הקונה הפוטנציאלי רק צריך לבחוראת הכי מתאים מבחינתו .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

זה מתחיל להיות ויכוח בין שני אנשים:smile:.

אני לא בעד האוודי ואומר שהיא עדיפה. אני אומר פשוט שהאוודי היא אופציה מעניינת ושצריך לשקול אותה בכובד ראש.

לגבי התמונה,

האוודי אכן ניראת כך בכללי, אבל בגירסה המאובזרת היא מגיעה עם יותר אבזור כמו כיסאות עור. בתמונה שפירסמת אין כיסאות עור - ובחלק מהאוודי (אלו עם הגירסה המאובזרת) כן יש.

האוודי כניראה פחות מתוחכמת וזה ברור, אבל כמו שזה יתרון לסיטרואן - זה גם חיסרון.

בגלל כל הגאדג'טים המתקדמים הללו לC5 ישנם בעיות רבות יחסית למכוניות מהקבוצה שלה.

יצא לי לדבר עם מנהל המוסך באחד ממוסכי פיג'ו-סיטרואן. למנהל המוסך יש יגואר S TYPE 4.0. הוא אמר לי שהנסיעה של ה C5 3.0 יותר יפה מאשר ביגואר (יותר יפה = יותר נוחה), אבל בגלל כל הדברים שיש לסיטראון ושאין להרבה מכוניות בקבוצה שלה - הרכב מבלה פה ושם במוסך.

האוודי אני מנחש אמינה יותר (עם טיפולים יקרים יותר כניראה).

ושוב פעם, למרות כל האבזור שיש ב C5 - אני לא חושב שהאוודי בגירסה המאובזרת שלה נחותה מה C5.

פורסם

בכל מקרה, לדעתי הסי 5 היא הקניה המוצלחת יותר.

היא מרווחת יותר, מאובזרת הרבה יותר, מאיצה יותר טוב, נוחה יותר, ועלולה לסבול רק מההגה שלה(שלא רע כשלעצמו, אך נחות מזה של האודי) וממורשת השם.

למרות הכל, הסי 5 היא הבחירה ההגיונית יותר וללא ספק המפנקת יותר.

אם אפשר, שוב אני מזכיר, מאזדה 6 פרימיום שנת 03 גם כן נכנסת בתקציב. היא מאובזרת למשעי, יפה ללא ספק ודי מחניפה. שווה לחשוב עליה.

• תוכן חדש...