Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת תקין לא תקין אבחנה

מנוע X מערכת תיזמון (רשמו להחליף לפי הור' יצרן הוחלף באפריל)ראש מנוע:צריכת שמן מובילי שסטומים

מערכת קירור V

מערכת דלק X מערכת דלק הצתה : בדוק \ תקן מיחשוב הזרקה \חישנים\מחברים

מערכת הצתה X """"

מערכת פליטה X צינור יניקת אוויר למסנן אוויר (הערכת תיקון מוסך 70 שקל )

סרן קידמי X מיתלה קדמי לתקן \ לכוון = מע' היגוי (הערכת מוסך 174 שקל)

ומערכת היגוי

קפיצים V

שלדה מרכב V

מערכת בלמים X בלמים אחוריים לתקן\לכוון בלם חניה\עזר = בלימה לקויה

ללא פירוק גלגלים

צמיגים X צמיגים וגלגלים בלאי יתר, רעידות יתר

מערכת תאורה V

ומצבר

העברת כח X תיבת הילוכים אוטמטית : החלף תומכים , החלפה לקויה

מחוונים V

הערות כלליות V

זה התוצאות על רנו מגאן 2003

הבנתי שהבעיות זה בלאי טבעי בלבד

קצת הדאיג אותי שצריך להחליף איזשהיא גומיה בצורת 8 מתחת לגיר (בכל זאת לא אוטו יפני)

הערכת מוסך לתיקון כל הבעיות כלומר יישור קו בסביבות ה1500 שקלים (זה לא הבעיה נוריד אותו במחיר)

המלצות?

פורסם

על פניו תוצאות בדיקה ניראות טוב יחסית לגיל הרכב. הבדיקה מיוזמתך במכון שאתה בחרת?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
על פניו תוצאות בדיקה ניראות טוב יחסית לגיל הרכב. הבדיקה מיוזמתך במכון שאתה בחרת?

כן מכון שאני בחרתי שמתמחה בנושא, בנוגע לגומיית הגיר יש סיבה לדאגה?

פורסם

אני לא יודע על איזו גמומייה מדובר, אבל אם מדובר על תושבת גיר אז זו החלפה טריויאלית למדי ברוב הרכבים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני לא יודע על איזו גמומייה מדובר, אבל אם מדובר על תושבת גיר אז זו החלפה טריויאלית למדי ברוב הרכבים.

כה זו תושבת הגיר , תודה לך על הייעוץ המהיר ..

בברכה ריצ'ארד.

פורסם

החלפת תושבת "המשקפיים" של הגיר זה בלאי סביר לגמרי. תבדוק טוב טוב את הגיר. הגירים האוטומטיים ברכב הזה בעייתיים ולרוב מכוני הבדיקה לא ממש בודקים אותם, אלא מכסת"חים בלבד.

כמו כן, קח בחשבון החלפת צמיגים.

• תוכן חדש...