Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי עוד סוויפט יד 1 שנת 94 מנוע 1.0 עם 61000 ק"מ , יש בעיה שהטורים גבוהים בסרק.

ניתן לפתור את זה עצמאית? או שצריך מכון הזרקות?

פורסם

כמה גבוה? האם שהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה זה יורד? האם הטורים משחקים או שגבוהים קבוע? מה קורה שמפעילים מזגן? יכול להיות שבעל הרכב הקודם ביצע זאת בגלל בעיה מסויימת שמפילה את הטורים.

פורסם

הטורים עובדים גבוה קבוע בסרק בכל טמפ', כמה גבוה אני לא יודע כי אין מד טורים , אבל משהו כמו 1.5-2 א' סל"ד

פורסם

ברכבים הישנים בדר"כ קיים בורג כיוונון ממש ליד הקפיץ שמחזיק את כבל הגז ברגע שעוזבים את הדוושה וזה נימצא ממש על בית המצערת. הבורג הזה קובע איפה הגז יעצר ברגע שיהיה משוחרר. אין בעיה לגעה בו לצורך כיוונון עדין כי לא מדובר ברכיב חשמלי אלא מכני. מעבר לכך לא לגעת בשום בורג אחר שקיים על בית המצערת.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

מהניסיון שלי בתקלה מסוג זה בדגם רכב זה התקלה היא סתימה במעגל המים שעובר דרך ראש ההזרקה, וחיישן הטמפ היושב במעגל זה נשאר ומדווח כל הזמן על מנוע קר.(אין סירקולציה במעגל זה).

אני לא מאמין שתוכל לפתור ולוודא זאת בעצמך .

ממליץ להיכנס למוסך שמכיר את המע" לבדיקה ופתרון הולם.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...