Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותנו מרצדס E240 קלאס, שנת 2001, בעודו נוסע, אבי הבחין בפנצ'ר בגלגל הימני האחורי שלו. לאחר שניסה להחליף גלגל, שם לב, כי הרכב לא נוסע. נסענו ברכב אחר, כדי להחליף גלגל, ולאחר שהתקנו אותו, היו רעשים ממש מוזרים מהגלגל.

אחרי נסיעה של כמה דקות, האוטו עשה רעשים ממש מוזרים, כאילו נוסע עם אנדברקס. חריקות איומות וחזקות, והאוטו בקושי הצליח להתקדם, עצרתי את הרכב במהירות ורצתי לכאן.....:lol:

מקווה שתעזרו לי באיתור הבעיה.

תודה מראש.

פורסם

יש מצב שגלגל ספייר לא מתאים או ברגים של ג'אנט לא מתאימים לספייר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש מצב שגלגל ספייר לא מתאים או ברגים של ג'אנט לא מתאימים לספייר.

זה כבר לא הספייר, הגלגל החדש עושה את הבעיות.

פורסם

גלגל חדש הזה (לא משנה איך נקרא לו: ספייר, גלגל אחר, גלגל חדש), הוא מאותו סוג בדיוק כמו זה שמותקן היה קודם לכן?

יכול להיות שהרכב לא נוסע כי צירייה נשברה או משהו התפרק בנאבה.

ממליץ לגרור את הרכב לאבחון במוסך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
גלגל חדש הזה (לא משנה איך נקרא לו: ספייר, גלגל אחר, גלגל חדש), הוא מאותו סוג בדיוק כמו זה שמותקן היה קודם לכן?

יכול להיות שהרכב לא נוסע כי צירייה נשברה או משהו התפרק בנאבה.

ממליץ לגרור את הרכב לאבחון במוסך.

לא בדיוק מאותו סוג, אך לפי הרעשים אני סובר, כי הבעיה היא כמו שציינת בסוף. במידה ואכן מדובר בצייריה שבורה, נאבה (?), כמה זה יכול לעלות ?

פורסם
לא בדיוק מאותו סוג, אך לפי הרעשים אני סובר, כי הבעיה היא כמו שציינת בסוף. במידה ואכן מדובר בצייריה שבורה, נאבה (?), כמה זה יכול לעלות ?

אני לא מכיר מחירים. ברר עם מוסך שמתעסק במרצדסים. אצלך דגם W210 די נפוץ והיו כאלה מוניות, מניח שהחלק לא יהיה יקר יחסית.

• תוכן חדש...