Jump to content

tal3388

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של tal3388

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. לא בדיוק מאותו סוג, אך לפי הרעשים אני סובר, כי הבעיה היא כמו שציינת בסוף. במידה ואכן מדובר בצייריה שבורה, נאבה (?), כמה זה יכול לעלות ?
  2. זה כבר לא הספייר, הגלגל החדש עושה את הבעיות.
  3. שלום, ברשותנו מרצדס E240 קלאס, שנת 2001, בעודו נוסע, אבי הבחין בפנצ'ר בגלגל הימני האחורי שלו. לאחר שניסה להחליף גלגל, שם לב, כי הרכב לא נוסע. נסענו ברכב אחר, כדי להחליף גלגל, ולאחר שהתקנו אותו, היו רעשים ממש מוזרים מהגלגל. אחרי נסיעה של כמה דקות, האוטו עשה רעשים ממש מוזרים, כאילו נוסע עם אנדברקס. חריקות איומות וחזקות, והאוטו בקושי הצליח להתקדם, עצרתי את הרכב במהירות ורצתי לכאן..... מקווה שתעזרו לי באיתור הבעיה. תודה מראש.
  4. אכן, הגעתי למקום הנכון. כל מילה בסלע, נקווה לטוב. תודה רבה על התשובה המפורטת. דרך אגב, אני גר בחולון.
  5. מלבד החלקה, התופעות האלו היו אצלי, אך תמיד המוסכים טיפלו בבעיות אחרות, ולא דיברו איתי בכלל על הגיר, כשהאוטו קפץ, סידרו לי משהו בטורים, והאוטו הפסיק לרעוד, כשהיה נכבה ניסו לסדר משהו אחר, בקיצור גאונים בסיטרואן. תודה לכולם על העזרה באיתור הבעיה, אך אני פותר אותה ? מישהו יכול לעזור לי ? לאמר לי איזה גיר עליי לקנות ? או איך אני יכול לבדוק זאת, ועל מי לסמוך ? כמה אמור לעלות גיר (להרכבה עצמית) ועוד פרטים חשובים. תודה.
  6. תודה על התשובה, לצערי מדובר בסכומים מאוד גבוהים (בשבילי), שכן מחיר המחירון של הרכב ממש לא מצדיק סכומי תיקון שכאלה עבורי (אני מודה לכך שזה לא מדד רציני). רציתי לשאול, אם ארצה לקנות גיר מפירוק לצורך העניין, כמה תעלה לי הרכבה, והיכן אני יכול להרכיב את הגיר ? כמו כן, אשמח אם תוכלו לעזור לי בכיוון, למקום שבו אוכל לקנות גיר מפירוק. תודה מראש.
  7. שלום רב, ראשית אני רוצה לברך את חברי הפורום הזה, על העזרה הרבה שמגישים לאנשים, באופן התנדבותי, אכן זה דבר מדהים ומבורך בימנו. ישר כח ! שנית, ברשותי רכב סיטוראן C-5 שנת ייצור 2005 בעל נפח מנוע 1.8 ליטר. לפני כמה ימים, שמתי לב שבזמן שנסעתי בכביש המהיר,הרכב התחמם באופן בלתי רגיל. הורדתי את המהירות במידה ניכרת, באופן מיידי, בנסיון להגיע בשלום ליעד, אך לאחר שעצרתי ברזמור, האוטו לא נסע למרות שהיה מונע. כלומר לוחץ על הגז, אך לא ניכנס להילוך. לאחר שהדלקתי את הרכב וכיבתי אותו, הצלחתי לזוז כמה מטרים, ושוב חזר הניגון עד שהזמנתי גרר. במוסך, נאמר לי שהגיר נשרף (המוסכניק אמר שהדיסקיות של הגיר נשרפו) ויצא ממנו שמן שחור, בריח שרוף ומגעיל. משמע הלך הגיר. במוסך אמרו לי שאני יכול לטפל אצלם, בעבור תשום על סך 4500 ש"ח, לא כולל מע"מ (אכן מחיר בהחלט לא סביר ). או שאני יכול למצוא גיר מפירוק (אחד שמתאים), ולהרכיבו. חברה אני זקוק לעצה, מה לעשות ואיפה, ואם אכן למצוא גיר מפירוק, איזה ואיך. כמו כן, אשמח לאדם שייתן לי צפי לטווח מחירים לתיקון הבעיה. תודה מראש על כל עזרה שתבוא.
×
×
  • תוכן חדש...