Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מחפש רכב עבור בחור בן 27 עם אישה ללא ילדים (אבל אולי יהיו בשנתיים הקרובות) ששיחק לו המזל בעסקים.

הוא מחפש מכונית מנהלים חדשה ויוקרתית (לא יותר מידי..) עם "גוון" ספורטיבי, במחיר של 340,000 פחות או יותר.

כרגע המועמדות הן:

Audi A4 2.0T Quattro 2012

BMW i328 2.0L Turbo 2012

Mercedes C250 Sport (1.8L) 2012

האם ישנה מועמדת שלא נלקחה בחשבון?

מה הכי כדאי מבין המועמדות?

האם אפשר למצוא מכונית טובה יותר בייבוא אישי?

פורסם

328

G37

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

קודם כל כולן טובות וזה עניין של טעם. עוד לא נהגתי על ה-3 החדשה אך הביקורות מקולגות מדברות על מכונית מצוינת, גם אם לא דינאמית כמו קודמותיה. יש לי תחושה שמבין השלוש הייתי בוחר אותה, אבל אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על שלושתן בכל מקרה, ולהוסיף גם את האינפיניטי G37 למשוואה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא מכולן הייתי לוקח את המרצדס, נכון שהיא חלשה מהן אך בפועל המנוע מאד גמיש ו 204 הסוסים מרגישים די נמרצים, אני מניח ה 328 חזקה יותר והדבר מאד מורגש, אך אצל חבר היא נפסלה בגלל חוסר באבזור וריפוד דמוי עור זוועתי.

יצא לי לנהוג ב 2 הרכבים והמרצדס הרגישה לי איכותית יותר ומועודנת יותר, כחבילה כוללת לי היא הייתה טובה יותר אם הוא מוכן להתפשר על הביצועים הייתי בהחלט שוקל ללכת עלייה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

למה כולם מתלהבים מה-G37 כל כך ? יצא לי לנהוג עליה בסוג של מסלול.

אז כן - יש לה כוח והרבה. אבל היא ממש לא מהנה לנהיגה לדעתי, וגם תא הנוסעים לא ממש מלהיב בעיניי.

גם הגיר לא פאר היצירה. בקיצור - אני לא הייתי קונה כזאת.

הבעלים שלה גם היה מאד מאוכזב ממנה, וגם מאד התקשה להפטר ממנה במכירה, אחרי שהוא ספג ירידה של הרבה מאד

עשרות אלפי ש"ח בתקופה קצרה (קנה משומשת).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...