Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי לרכב

smiley
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחר שכיסוי 4 עונות פשוט שקניתי באוטו דיפו (עלה 120 ש"ח) נקרע מכל הכיוונים, אני מחפש אחד חדש

רכבי היקר חשוף לקרני השמש האכזריות, וזה הדבר החשוב ביותר - הגנה מפני קרני השמש

אני רוצה שהכיסוי לא ישרוט את הרכב, כי אשים אותו גם על רכב לא נקי מאבק.

אני לא צריך כיסוי שיגן מפני הגשם, מאחר ולא אשתמש בו בחורף, מעניינת אותי רק הגנה על הצבע מפני השמש

לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה מחיפוש בפורום - איזה כיסוי הכי מתאים לדרישות שלי, והיכן ניתן לקנות באיזור הצפון (טבריה, עפולה, ואם אין באיזור - חיפה)

תודה לכל מי שיכול לתת עיצה!

פורסם

חשבתי על העניין הבא: רכב שיעמוד בשמש ללא כיסוי צבעו ידהה

רכב מאובק שיעמוד עם כיסוי צבעו יתמלא שריטות.

ואבק הרי נדבק לרכב דקה וחצי לאחר שהוא נשטף.

אז מה עדיף? רכב עם צבע דהוי או רכב עם צבע שרוט? ישנה בכלל אפשרות להימנע משני המפגעים גם יחד?

פורסם

תדאג שהרכב שלך יהיה נקי ולא יהיו לך שריטות מגרגירי אבק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מכסה את הרכב מאז שיש לי רכב ומעולם לא נגרמו לי שריטות. אולי כי הרכב תמיד עם וקס, אולי כי יחסית נקי, לא יודע.

emotion of motion

פורסם

רצועות האלו מעולות. אבל יצא לי כבר פעם אחת לתפור אותן כי נתלשו מהמקום. אולי מראש כדאי לתפור אותן טוב יותר לכיסויי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תדאג שהרכב שלך יהיה נקי ולא יהיו לך שריטות מגרגירי אבק.

ואיך מנקים את הכיסוי מאבק? הכיסוי שלי מטונף למדי

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מכניסים למכונת כביסה :idea: כולל סחיטה, ואח"כ פורסים בשמש על 4-5 כסאות לייבוש.

לא לשים על הרכב, זה ישאיר כתמי מים, במיוחד על רכב נקי. על מלוכלך זה ישאיר בוץ.

פורסם
ואיך מנקים את הכיסוי מאבק? הכיסוי שלי מטונף למדי

אני נעזר במישהו ומנער את הכיסוי. לצערי אין לי שטח פרטי כדי ליישם את ההמלצה של pasat04.

פורסם
מניסיון פעמיים+ במכונת כביסה והכיסוי מתחיל להיקרע!

זה תלוי כמה הוא איכותי,שלי עבר 2 כביסות ואין קרעים,הכיסוי של הדר רוזן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מכניסים למכונת כביסה :idea: כולל סחיטה, ואח"כ פורסים בשמש על 4-5 כסאות לייבוש.

לא לשים על הרכב, זה ישאיר כתמי מים, במיוחד על רכב נקי. על מלוכלך זה ישאיר בוץ.

הרכב הנוכחי שלי מלא סימני צבע בצדדים מפתיחת דלתות של השכנים(הקבלן בנה חניות צרות מהתקן.)

אני רוצה ברכב חדש להתחיל לשים כיסוי בתקווה שזה ימנע את הבעיה, אבל מה עושים בחורף, כשחוזרים מנסיעה והרכב רטוב מגשם?

• תוכן חדש...