Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי לרכב

smiley
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחורף לא שמים,גם אם הכיסוי עמיד בגשם,ואני יכול להגיד לך שרובם לא. תיקח דוגמא שאתה צריך להיכנס לרכב יש גשם ורכב עם כיסוי,בעיה לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מניסיון פעמיים+ במכונת כביסה והכיסוי מתחיל להיקרע!

אכן, כפי שנאמר למעלה, כיסוי איכותי לא ינזק בכביסה, כמו שבגדים לא ניזוקים בכביסות מרובות. שלי של פוגל.

הרכב הנוכחי שלי מלא סימני צבע בצדדים מפתיחת דלתות של השכנים

כיסוי לא אמור להגן מפני נזקים של פתיחת דלתות, אולי רק מנגיעות עדינות. הנה מה שאני עשיתי כי לשמור על הרכב מנזקים מסוג זה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

חזרתי לעדכן

רכשתי את הכיסוי שהציע פיליפ מהחנות אוטו-סטור, ממנה גם הוא קנה, וכעת רשמים לאחר שבועיים של שימוש:

את הרכישה עשיתי טלפונית, האנשים שם נחמדים מאוד, סייעו לי רבות בבחירת הגדול המתאים לאופל טיגרה שלי

היו לי התלבטויות בין כיסוי מתאים בדיוק לרכב או מעט גדול יותר, בסופו של דבר הלכתי על הגדול יותר מה שהתברר כבחירה מצוינת

הכיסוי מכסה גם את הגלגלים וזה לא נראה כמו איזה שק ענק על הרכב, אלא מתיישב עליו טוב.

משה מהחנות גם התקשר כדי לשאול אם קיבלתי את החבילה. אין מה לומר מלבד - שאפו

המחיר: 251 ש"ח כולל משלוח. מחיר סביר לדעתי

ולמוצר עצמו: הבעיה מס' 1 שלי עם הכיסוי הזול הקודם שמוכרים באוטו דיפו זה שהוא תמיד עף ברוח. לא עוד

הרצועות עושות את העבודה והכיסוי עומד גם ברוחות חזקות ביותר.

הבד עבה ועושה רושם שצריך לקרות משהו ממש קיצוני כדי שהוא יקרע, בניגוד לכיסוי הזול שנקרע בקלות

הכיסוי גם בהחלט מקל על כניסה לרכב בשיא החום

לסיכום: ממליץ על המוצר ועל החנות

תודה לנותנים עיצה ואני מקווה שהשרשור יעזור גם לאחרים שיחפשו מוצר דומה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום חברים

לאחר שכיסוי 4 עונות פשוט שקניתי באוטו דיפו (עלה 120 ש"ח) נקרע מכל הכיוונים, אני מחפש אחד חדש

רכבי היקר חשוף לקרני השמש האכזריות, וזה הדבר החשוב ביותר - הגנה מפני קרני השמש

אני רוצה שהכיסוי לא ישרוט את הרכב, כי אשים אותו גם על רכב לא נקי מאבק.

אני לא צריך כיסוי שיגן מפני הגשם, מאחר ולא אשתמש בו בחורף, מעניינת אותי רק הגנה על הצבע מפני השמש

לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה מחיפוש בפורום - איזה כיסוי הכי מתאים לדרישות שלי, והיכן ניתן לקנות באיזור הצפון (טבריה, עפולה, ואם אין באיזור - חיפה)

תודה לכל מי שיכול לתת עיצה!

אנא התקשר אלי 0542888473

יעקב

פורסם

חברים

אני רכשתי כיסוי ב550 שקל תוצרת ארהב 6 שכבות עמיד 100% למים לא שורט את הצבע .

יש לי אותו כבר חצי שנה על האוטו ובימים אלו שאני מסיר את הכיסוי הוא רטוב אבל הרכב יבש לחלוטין!!

רוב האספנים משמשים בכיסוי הנל .

אם מישהו רוצה עוד פרטים שיפנה בפרטי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...