Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מה אתם אומרים?

בפנצ'ריה אמרו לי שלא ניתן לתקן.

גם אי אפשר לנסוע ככה כי אוויר יוצא די מהר...:|

תודה,

איגור.

IMAG0089.jpg

פורסם

גבולי מאד. זה ממש בדופן.

אני התעקשתי לתקן תקר דומה מאד לזה. זמן קצר אח"כ החלה לי הפרדות של הסוליה מהדופן.

ממליץ לך בחום לשמוע לצמיגאי ולשלוח את הצמיג הנ"ל לגמלאות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

באמת מקרה מאוד גבולי.

ניתן להתעקש לתקן.

אני הייתי משלים עם מר גורלי ומחליף זוג.

החיים קשים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

באמת מקרה מאוד גבולי.

ניתן להתעקש לתקן.

אני הייתי משלים עם מר גורלי ומחליף זוג.

החיים קשים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ניראה שבצמיג לפחות בחלק של הבורג יש הרבה בשר כך שאני הייתי בהתחלה מתקן ואחרי התיקון פשוט עוקב אחר הצמיג ורואה אם יש שינויים כל שהם. יש הבדל בין 30 שח לפנצר לבין 250 שח ויותר להחלפת גלגל. הייתי מתחיל בפשוט יותר כי גם תיקון שכזה יכול להחזיק עוד שנים. שמע חוות דעת נוספות בעיניין.

פורסם

שלום רב.

אם הצמיג חדש ולא יבש אפשר לתקן.

כמו שרשם קודמי לעקוב במשך זמן מה....

להחליף צמיג זה ניתן לעשות תמיד!

פורסם

הבעיה היא, שכשהם קודחים ע"מ להכניס את הפטריה, וגם שהם מלטשים קצת מבפנים כדי שהיא תדבק, הם פוגעים בדיוק בתפר בין הסוליה לדופן. ואז מתחילה הפרדות, ולפעמים דווקא מבפנים.

עלול להיות מצב שכשאתה תגלה את זה, זה יהיה מאוחר מידי. (כלומר שהצמיג יתפוצץ באופן פתאומי בנסיעה מהירה על כביש רותח מחום אוגוסט.

אם הזוג מאחור במצב טוב, אפשר לרוטט אותם קדימה (בהצלבה) ולשים מאחור את הבודד+צמיד מאותו חתך וקוד מהירות, וכך להחליף רק אחד.

זה ממש מרגיז. עוד פחות מחצי ס"מ והוא היה רשמית בסוליה=פנצ'ר פשוט.

אבל עם כל כאב הלב - הייתי מחליף.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הרבה שנים בשיא הפאנטיות שלי הייתי רוכב על אופנוע בלי אפילו לשמוע על האפשרות לנהוג ברכב. כאשר זה בסופו של דבר קרה אני התפלאתי על המחירים הזולים יחסית לרכב לעומת אופנועים. זה מתחיל בפלאגים, שמן מנוע ומגיע לבוכנות וחלקי מנוע. היום 4 צמיגים טובים ואיכותיים יכולים לעלות כמו שני צמיגים לאופנוע. אם זה ככה, גם אני הייתי מחליף בלי לחשוב פעמיים. מה זה צמיג של רכב לעומת צמיג של אופנוע?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

במודעות למשמעות הכספית, עדיין אני הייתי מחליף לפי כללי החלפת צמיגים.

הבורג יושב במקום רגיש מבחינה מבנית ולא הייתי שקט לתת ליקירי לסוע על צמיג כזה.

שני השקל שלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כנראה שאין ברירה אלא להחליף. לא אקח סיכון...

זוג אני לא יכול להרשות לעצמי כרגע לכן אחליף רק אחד תוך ביצוע הצלבה.

תודה רבה לכולם!!!

פורסם

ולמה אתם כל כך בטוחים שזה יגרום לאוויר לרדת?

אני גם נכנס לי בדיוק לשם מסמר עם ראש ענק, חשבתי שהראש הענק מעיד גם על זה שהוא ארוך.

הלכתי לפנצ'ריה, שלפו את המסמר אני רואה מסמר קטנצ'יק עם ראש ענק שלא גרם בכלל לנזק או לאוויר לרדת.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...