Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היו לי זוג צמיגים שקניתי מיד שניה (צמיגים מעולים, חדשים כמעט לגמרי) וחיפשתי היום בבוקר מקום להרכיב אותם. התקשרתי לצמיגי רמת אביב, שהכי קרובים אלי, ושאלתי בבירור "כמה יעלה לי להרכיב- רק להרכיב- זוג צמיגים שיש לי בבגאז'?" האיש מעבר לקו אמר 30 שקל וניתק. נסעתי אליהם, הוצאתי את הצמיגים ורק דקות ארוכות אחרי שכבר הורידו לי את הצמיגים והרכיבו את החדשים על הג'אנט, התפתח ויכוח קולני שהזמין אותי לשאול מה הבעיה. בעל המקום טען שכשהוא אמר לי בטלפון 30 שקל לכל צמיג, הוא חשב שאני מתכוון רק להוצאת הגלגל הרזרבי מהבגאז' והרכבתו, ובעצם להרכיב שני צמיגים על הג'אנט זו משימה מסובכת שלפי המחירון שלהם אמורה לעלות 180 שקל, אבל הוא יעשה לי טובה ויקח רק 100.

לא היה לי כוח להתווכח איתו וגם אמרתי, אולי יש מצב שהוא צודק. אבל נזכרתי שכשהיה לי פעם פנצ'ר, צמיגיה בדרום לקחה ממני 30 שקל על שליפת הצמיג, תיקונו והרכבתו עם איזון גלגלים.

מה אתם חושבים ? צמיגי רמת אביב באמת עשו לי טובה או שעשו לי טריק בזה שנזכרו להתווכח על זה בנוכחותי בזמן שהאוטו שלי על הג'ק והגלגלים מפורקים... ?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

180 ש"ח זה מחיר מופרז להרכבה ואיזון של שני צמיגים.

100 ש"ח לשני צמיגים זה בגבול הסביר. אני מניח שזה המחיר שהיה מבקש גם לתיקון תקר.

א. היית צריך להסביר בטלפון בדיוק למה כוונתך.

ב. תמיד כדאי לבקש הצעת מחיר טלפונית נוספת. אם המחיר לא נראה, ממשיכים הלאה.

פורסם

פנ'צר עולה לתקן 30-60 ש"ח.

שבמחיר הזול יותר הם לא מאזנים לך בד"כ אלא עושים לך סימון עם גיר ומחזירים בערך למקום את הצמיג (רק חבל שאחרי התיקון, הנתונים הפיזיקלים של הצמיג התשנו - ולהחזיר לאותו מקום לא עוזר הרבה).

ובמחיר היקר יותר, ישימו ונטיל חדש, יורידו את כל המשקולות ויאזנו מחדש מ-0. ואם זה ג'אנט גם ישימו משקולות בהדבקה ולא משקולות עם פטיש מכוערות כמו בג'אנט ברזל.

בקיצור, 100 שקל להתקנת 2 צמיגים + 2 איזונים זה מחיר הגיוני.

הצורה שבה נעשה הדבר משאירה טעם לא טוב בפה.

פורסם

בגלל היחס שלהם ללקוחות שהם לקוחות רגילים ולא כאלו שמיודדים עם משפחת המלוכה, נטשתי את הפנצ'ריה הזאת לתמיד, למרות הקרבה הגיאוגרפית.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

100 ש"ח מחיר סביר,לפעמים לא שווה לפנצ'ריה כזו או אחרת להתעסק בדבר כזה,כי בזמן שהם מיתעסקים בזה..יכול להיות נניח שהם מפספסים מכירה של 4 צמיגים לפורש.. מה שמביא אותך תמיד לנקודה,איפה עומדת רמת שירות של כל עסק ועסק,

נ.ב תמיד בטלפון עדיף להיות מדוייקים וליזכור עם מי דיברתה

פורסם

30 ש"ח להוצאת הגלגל הרזרבי מהבאגאז' והרכבבתו? בלי בושה? לאן הגענו? עבודה של פחות מ-5 דקות? וואווו... על אויר שהם מנפחים הם גם לוקחים שם כסף? מה זה?!?

פורסם

OK.

סליחה - בטעות סברתי אחרת (לנקמיצ'י).

בתחום הטכני, יש פעולות (במוסכים בטוח, ואולי גם בפנצ'ריה) שמתומחרות כ"שעתון" (זמן קבוע / מחיר "פיקס", לביצוע עבודה מסויימת) למרות שבפועל הן אורכות זמן קצר יותר. אני מניח שעל כן המחיר הוא 30 ש"ח.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני ביקשתי לא מזמן מפנצ'ריה להוריד לי שני צמיגים מהג'נטים שלהם. שימו לב - רק להוריד! זו באמת פעולה של 30 שניות, ואפילו לקחתי בעצמי את הצמיגים מהבגאז' עד למכונה ובחזרה.

ביקשו 50 שקל.

לא חוזר לשם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סה"כ מחיר סביר לפירוק והרכבה של זוג צמיגים. עשו גם איזון? אם לא אז זה יקר.

לי בזמנו לקחו 50 שקל לצמיג על פירוק של הצמיגים, לשם החלפה בין הצדדים שלהם(צמיג עם כיוון נסיעה),

אבל מדובר בצמיגים וג'אנטים באמת גדולים, וזה לקח להם דיי הרבה זמן.

כמובן שעשו איזון כמו שצריך, עם משקולות שנדבקות בצד הפנימי.

בוא נגיד שטובה גדולה הוא לא עשה לך, אבל גם לא "נדפקת" מהמחיר שנסגר.

הדרך שהוא עשה את זה לא יפה. תגיד מראש לפני שאתה מפרק את הצמיגים.

פורסם

אני חושב שלכל בעל מקצוע יש איזשהו מחיר מינימום בשביל "להזיז" אותו.

לפעמים אפשר לבקש משהו מאוד קטן ואז המחיר הזה קצת גבוה.

רואים את זה הרבה בטכנאים שבאים הביתה והביקור הוא המחיר מינימום שלהם ולא מעט פעמים - התיקון גם נסגר באותה עלות של הביקור.

• תוכן חדש...