Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיניואן ל 6 נפשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיבה אלקטרונית זאת תיבה רובוטית בסיטרואנית. ככה הם קוראים לתיבה הרובוטית שלהם.

לתיבה הרובוטית בכל הדגמים יש 6 הילוכים.

הדיזל יהיה חסכוני יותר בדלק, אבל נמכר בארץ בכמויות זניחות וקשה לי להאמין שתמצא אחת שעומדת למכירה. הדגם הרלוונטי ביותר הוא ה-1.6 ליטר (טורבו) רובוטי, בשביל נסועה כמו שלך חבל להתעסק עם הדיזל הנדיר יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לכל אחד מהרכבים יש חסרון קטן, שלחלק מהמשתמשים בו הופך למשמעותי.

מזדה 5 - לא חסכונית כמו באתה מצפה ממנה, השורה השנייה מוחלקת בצורת הבאה: שני מושבים מלאים וזה שבאמצע בקושי מספיק לילד (ללא בוסטר, כמובן), כאשר כל המושבים תפוסים, אין בגאז' שמאפשר להכניס עגלת תינוק.

הונדה FRV - תצטרך להושיב ילד מקדימה מול כרית אויר. כרית אויר, ממה שאני זוכר, לא ניתנת לניתוק, והיא משותפת לשני הנוסעים מקדימה.

טוראן - המושבים בשורה השלישית צפופים מאוד, אין גלגל רזרבי ברכב הזה.

לא יותר זולה במוסך מרכבים צרפתיים שפסלתם.

אני חושב שמוקדם מדי פסלתם את C4 פיקאסו, גרנד סניק. הנוחות ומרחב פנים מאפשרים יותר נשמה מאשר במזדה 5\טוראן.

מחיר הקנייה נמוך, כי הרכבים האלה כבר ספגו ירידת ערך רצינית.

אני חייב להיתייחס לעניין כרית אויר ברכב הזה. אין צורך לבטל כרית אויר ב FR-V גם כשיושב ילד מקדימה, פשוט מזיזים את הכסא אחורה וזה מקום שאין יותר בטיחותי ממנו. זה רק יתרון ובטוח לא חסרון ברכב הזה. יש לי ניסיון רב FRV ואין רכב טוב יותר, שנותן גם אמינות , גם 6 מקומות ישיבה גם תא מטען גדול. לא תצטער לרגע. בהצלחה!!!

• תוכן חדש...