Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם בעצם אומרים לי שמקום מכובד כמו אוטו גלס פתח תקווה (אני ממש לא ציני),יצא לי להיות שם כבר ולא מדובר בחבורה של חאפרים,אומרים לי שהם יתנו לי אישור ממשרד התחבורה למקרה שאם שוטר יעצור אותי,אישור ממשרד התחבורה נותן לי בעצם לעבור טסט וכל הגנה אפשרית כנגד שוטרים.

זה גם למה המחיר הגבוה,ברור שבמדבקה אני אסיים את הסיפור הזה בסביבות ה500-700 שקל.

אז איך אתם אומרים לי שאי אפשר להשחיר את החלונות הקדמיים בזמן שאוטוגלס אומרים לי שאפשר(עם אישור של משרד התחבורה).

אז KERIOS,אני בהחלט אשמח לדעת על סמך מה אתה מבסס את טענותיך?

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'וני, איך בן אדם כמוך קרא שאני השחרתי חלונות? חמור קופץ בראש כמו שאומרים :lol:

אני יודע שיש מקום מסוים שיש עליו ביקורות מעולות והעבודה שם לא פחות ממדהימה ואיכותית ורואים שהם מקצועיים ברמות. אז כן, אני אעדיף לשלם יותר ולקבל תמורה לכסף שלי. פראיירים לא מתים רק מתחלפים זה נכון, אבל אתה יודע, מה שזול עולה יקר. אח"כ לא לבכות.

ולבחור שכתב שאחרי 3 שנים זה נראה אותו דבר, אולי בשבילך כי אתה רואה את הרכב כל יום. חבל אין לך תמונה לפני ואחרי, אח"כ היית כותב את זה. 100 שקל למדבקה איכותית + עבודה, זה זול מידי. ומדבקה איכותית הכוונה נגד קרינת UV.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חבל על כל הויכוחים המיותרים פה.

השחרה בלייזר לכל החלונות במכונית, במידה והיא איכותית, שווה את הסכום החד פעמי של 2700 ש"ח.

באופן אישי, אם השחרה מלאה הייתה חוקית, אני הייתי מוכן לשלם את הסכום הזה.

אגב, אני מזכיר שאישור של משרד התחבורה, לא שווה יותר מאישור שלי, שכידוע לא שווה הרבה :).

פורסם
כמה אפשר לטחון את הנושא הזה, כמה?

השחרה בחלונות הקדמיים לא חוקית ולא עוברת טסט, אין שום אישור כזה!

לא משנה אם זו הדבקה, לייזר, השחמה או קקי של פרות!

דווקא שמעתי שדוד משה נותן אישור לקקי של פרות :-)

פורסם
ואחרי יומיים יתקלפו כל המדבקות.

מה!?אני לא יודע איפה אתה משחיר את שלך,

פה (קניון הצפון נהריה) עולה 100 ש"ח לחלון.

אם תעשה הכל לא יצא לך יותר מ700 ש"ח.

גם אני עשיתי השחרה אצל יוסי, וגם מס' חברים שלי, הוא לוקח לכל הרכב 600 ש"ח. ומניסיון של אחד החברים שלי שחזר אליו אחרי שנתיים הוא החליף לו בלי להתווכח.

מצרף תמונה של הפאסאט אחרי השחרה אצל יוסי מנהריה. ממליץ בחום!

DSC_6693_Big.jpg

DSC_6704.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
ואחרי יומיים יתקלפו כל המדבקות.

למה להגיד סתם?

אני מכיר 4 רכבים שהחלונות שלהם עברו אצל יוסי בנהריה, 2 מהם כל יום רואה פרטיים של המשפחה. כולם מחזיקים כמו שצריך, בצורה מדהימה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
גם אני עשיתי השחרה אצל יוסי, וגם מס' חברים שלי, הוא לוקח לכל הרכב 600 ש"ח. ומניסיון של אחד החברים שלי שחזר אליו אחרי שנתיים הוא החליף לו בלי להתווכח.

מצרף תמונה של הפאסאט אחרי השחרה אצל יוסי מנהריה. ממליץ בחום!

מבחינת מראה, יצא שיגעון, אבל מה עם פרקטיות? אתה באמת רוצה להגיד לי, שאתה נוהג בשעות הקטנות של הלילה ומרגיש בטוח לנהוג עם חלונות סגורים?

פורסם

מי שאומר שהחומרים אצל יוסי זולים טועה ובגדול, החלונות אצלי מאחורה מושחרים כאילו השחרתי אתמול, רק שלא השחרתי

אתמול אלא לפני כמעט 5 שנים.

פורסם

גם אני עשיתי אצל יוסי את כל הרכב לפני שנתיים, לא הבחנתי בשום שינוי קיצוני מיום ההתקנה ועדיין נראה מעולה.

206 XS

פורסם
אז ככה,קיבלתי הצעה של 2700 שקל להשחרת כל החלונות ברכב בלייזר עם אישור משרד התחבורה מאוטו גלס פתח תקווה.

רציתי לדעת האם המחיר אטרקטיבי או שיש מקומות שעושים את זה בזול יותר עם אותו האישור.

תודה.

אתה בטוח שהם מאשרים לך ברשיון גם את החלונות הקדמיים?

פורסם
מבחינת מראה, יצא שיגעון, אבל מה עם פרקטיות? אתה באמת רוצה להגיד לי, שאתה נוהג בשעות הקטנות של הלילה ומרגיש בטוח לנהוג עם חלונות סגורים?

אני אישית (כשנוהג על רכב עם חלונות מושחרים בלילה) מרגיש מאוד מאוד לא בטוח, זה טיפשי ומסוכן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
נשמע מאוד מפתה, איך אתם עוברים טסט עם חלונות שחורים בכל הרכב?

שואל באמת?

בצפון הארץ אתה יכול להעביר רכבים גם אם הוא הגיע על גרר. ונועל כפכפים במקום צמיגים. בעצם אפילו אם הרכב לא נמצא באיזור בכלל אם אתה מספיק מקושר.

לא מתגאה, אבל זה המצב.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...